Banuisec ca are vreo minge de basket dar nu i ar strica inca una. poti pune si un cd cu un film romantic si amuzant gen just married sau cu ceva actiune(ceva ce stii ca i place, poate supereroi ). daca ii place sa poarte biju poti sa i iei un lant si un medalion care sa i aduca aminte de tine. sau poti sa i cauti un tricou/sapca cu ceva inspirat din basket(o minge, echipa preferata etc. )
Are 14 ani.Pai ii place foarte mult basket-ul.
Banuisec ca are vreo minge de basket dar nu i ar strica inca una. poti pune si un cd cu un film romantic si amuzant gen just married sau cu ceva actiune(ceva ce stii ca i place, poate supereroi ). daca ii place sa poarte biju poti sa i iei un lant si un medalion care sa i aduca aminte de tine. sau poti sa i cauti un tricou/sapca cu ceva inspirat din basket(o minge, echipa preferata etc. )
A! si ceva dulce si bun care stii tu ca ii place lui. banuiesc ca inca mai papa dulciuri...
Ma gandesc ca vrei sa fie ceva original. Totusi, la cadouri e greu sa fii original...adica mereu cumparam cam aceleasi chestii...important e sa fii originala la modul in care i-l vei da
poti, spre exemplu, sa iei patru cutiute pe care sa scrii lunile de cand sunteti impreuna iar in fiecare cutiuta (mai putin ultima) sa ii scrii un biletel cu un mesaj legat de ce ai simtit tu in luna respectiva pentru el sau orice vrei tu iar in ultima cutiuta sa fie cadoul cu mesajul "La multi ani!"
asta a fost prima idee care mi-a venit acum in minte
Ca si obiect ai putea sa ii iei o bijuterie de argint pentru ca nu sunt foarte scumpe si raman ca amintire pentru mult timp (daca nu o pierde ). Daca doresti altceva, ce spui de un Portofel Louis Vuitton. Elegant si calitativ, asa as prezenta pe scurt o mica opera de arta semnata Louis Vuitton. Poti sa il comanzi online si cu siguranta iti vei impresiona iubitul.
Daca iubitul tau e pasionat de gadget-uri, atunci ar fi perfect sa ii cumperi un iPod nou. Nu trebuie sa te stresezi prea mult, dealerii iti vor prezenta noile variante, iar tu trebuie sa decizi doar culoarea . Daca tot suntem la capitolul gadget-uri ideale pentru partenerul tau, atunci trebuie sa aducem in discutie si iPhone-ul. Cu acest distins cadou e imposibil sa dai gres. Si tot la acest capitol pot aduce vorba despre Sony PlayStation 3.
Nici un barbat nu va spune nu unei console de jocuri (cred). Indiferent de cat de serios incearca sa para in viata de zi cu zi, in cele din urma tot un copil se dovedeste a fi. Se plange de ceva vreme de laptopul sau? Atunci surprinde-l placut cu un MacBook. Nu se va astepta ca tu sa ii alegi tocmai un gadget atat de puternic si inovator. (cred ca se observa ca imi plac mult noile gadgeturi ).
Daca nu poti sa ii cumperi o pereche de ochelari cu care sa vada prin hainele vecinelor , atunci macar cumpara-i o pereche cu infrarosu. Da, ii va gasi fascinanti !
DE asemenea, ai putea sa ii dai o poza cu voi doi intr-o rama cat mai speciala. Sau poate un ceas. Sincer as prefera unul pe care poti pune poze de-ale voastre. Ma rog, fie ca alegi un ceas de perete (pentru acasa sau pentru birou) sau un ceas de mana e bine de stiut ce marci prefera. In plus, incearca sa alegi un design cat se poate de inovator.
De asemenea, poate iubitul tau vrea sa ajunga cel putin o data in Las Vegas. Sau poate ca isi doreste sa viziteze Hong-Kong-ul sau Miami. Tu stii mai bine ce i-ar place. Tot tu esti persoana potrivita pentru a-i face cadou o excursie in locatia favorita.
Sper ca te-am ajutat, pentru ca nu mai am idei .
La 14 ani cred ca isi permite sa ia toate gadgeturile alea.ideile nu sunt rele, dar vb de niste copii cu situatia financiara limitata (cred). de altfel si eu (cu salar) nu as avea bani de iphone sau alte tamenii de genu, sa fim totusi rationali cand dam niste sfaturi.
In primul rand nu scrie varsta, si in al doilea rand am dat idei si pentru cazul in care fata are o situatie financiara destul de buna. Pentru ca nu e chiar neaparat sa cumpere acest gen de gadgeturi, ci de exemplu ii poate cumpara un telefon, depinde si de preferinte.
Eu zic sa ii iei un cadou personalizat, un tricou cu poza voastra si o declaratie de dragoste Sauuu. Poti lua un tricou si niste markere si sa dai frau liber imaginatiei. Va aprecia ca este facut de tine .
Eu iti spun sa-i faci un cadou din suflet, fara lucruri scumpe un lucru simplu dar sentimental il va bucura!
Un parfum, ceas, tablou cu poza voastră, brățară, lanț, telefon, bilete la un concert, iPod, cameră foto, tricou,. Sper că te-am ajutat
Yurisa întreabă: