| LostInHell55 a întrebat:

Hellau ^--^.
Sambata este ziua prietenului meu cel mai bun si nu stiu ce cadou sa-i fac. Implineste 13 ani. ^^.
Dau fundita! :*:*

Răspuns Câştigător
| FkThRz a răspuns:

Ii poti da chiar ceea ce vrea daca si-a exprimat dorinta pentru un anume lucru material sau nu neaparat in ultimele zile, dar daca nu incearca sa faci o "vizita" unui mall sau un magazin mai mare si iti vei da seama pe moment ce ar fi dragut sa ii oferi. Incearca totusi sa te feresti de sapunuri, deodorante sau alte astfel de chestii, poti spre exemplu sa ii iei un parfum bun.happy Depinde si de cati bani dispui si mai ales de personalitatea lui, deci numai tu vei sti atunci cand vei cauta prin magazine.big grin Mult succes si la multi ani colegului tau! happy

4 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Buna ceva de imbracat. Funda?

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

I-ai un beyblade sau ce si-ar dori el(ce ii place cel mai mult)

| userul7200 a răspuns:

Un joc pe calculator....asta le place cel mai mult la baietii in ziua de azi, normal, sunt baiat laughing

| Fatima2000 a răspuns:

Eu cand alegeam cadourile pentru. zile de nastere alegeam principalele caracteristici ale persoanei:ex.cum se imbraca; cum e deoabicei trist, vesel; si daca ti-a spus micile sale dorinte poate reusesti sa le implinesti. Fundita? happy