| s1mplek1ss a întrebat:

Hello.
am incercat sa fiu cu un baiat de pe site sad si i-am zis ca il simpatizez, el sa enervat, s i mi-a raspuns doar odata p mess, apoi eu i-am trimis cateva mesaje, si nu mi-a raspuns, pe telefon nu raspunde, iar eu nu stiu ce sa fac crying
Sa il las sa respire, sau sa ii spun cu adevarat c simt? ideea e k il iubesc love struck k adevarat, chiar daca e putin mai mare decat mine.
va rog ajutati-ma sad

Răspuns Câştigător
| gabriela_7862 a răspuns:

Draga mea, daca-l asediezi si-l stresezi n-o sa-l faci sa te placa. din contra. baietilor nu le plac fetele insistente, ci cele misterioase. lasa-l sa respire si cu timpul vei vedea daca si el te place. in caz contrar, nu merita sa te stresezi, vezi-ti in continuare de viata ta si intr-o zi vei intalni si tu pe cineva care sa-ti raspunda la iubirea ce i-o porti. ai grja de tine!

9 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Tu nu iti dai seama ca ala e un fraier care nici nu vrea sa auda de tine?
E cruda realitatea, dar e mai bine sa o accepti...

kratos
| kratos a răspuns:

Eu zic sa incerci doar inca o data si daca nu merge lasa-l ca vei gasi altul mult mai bun!

| rosepassion a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ce simti cu adevarat si sa ii vezi reactia, numai asa poti vedea ce simte si el pentru tine, poate ca si lui ii place de tine sau poate ca ai fost ceva trecator pentru el...nu t chinuii q el si nu-l mai stresa k nu are rost...in ziua d azi toti baietii sunt asa... numai gasesti decat doar cateva exceptzii...

| bunica a răspuns:

Nu te umilii lasa-l ducase cu noaptea.

| Criiss16 a răspuns:

Nu mai insista.Baietilor nu prea le plac fetele de genu.Ai rabdare, poate o sa iti raspunda la mesajele tale. Daca nu, o sa gasesti si tu un baiat care sa te iubeasca, si caruia poti sa-i daruiesti iubirea ta.

Succes.:*

| zuzumic a răspuns:

NU ai cum sa iubesti pe cineva cu care nu ai imartit nici macar un sarut... Cati ani ai?
Ideea e ca din cate ne spui u noua el chiar nu te place ...si ar fi bine sa il lasi impace ...lasa baieti sa vina la tine nu te lipi u de ei ca si o lipitoare ...pentru ca vei avea numai de suferit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine e sa-i spui cea ce simti si vezi ce zice daca merge bine daca nu nu!

| s1mplek1ss explică:

gata, prb e rezolvatahee hee

| NimeniAlta a răspuns:

Am fost si eu intr-o situatie ca a talaughing. Pai, zii ca il iubesti sau cum vrei tu sa-i zici si daca nu il intereseaza lasa-l in paceoh go on. Baietii trebuie sa "traga" de tine, nu tu de ei. big grin