| fllory a întrebat:

Hello! De ceva timp incerc sa scriu o carte, sau cel putin asta vreau sa iasa. Poate e putin ciudat... dar asta vreau sa fac si vazand ca merge bine, de ce sa nu continui? Totusi am o dilema legata de sfarsit...cartea asta se invarte in jurul iubirii si nu stiu exact ce sfarsit i s-ar potrivi, unul trist sau unul fericit. Voua ce va place cel mai mult la un film sau la o carte, un final fericit sau trist?

7 răspunsuri:
| 1ce a răspuns:

Pai la un film de vizionat duminica as vrea sa vad un final fericit.
Dar daca vrei s-o faci cat mai realista si sa castigi poate niste premii nu merge cu un final fericit, asta ar fi o buna ocazie sa arati ca viata nu-i mereu roz ca-n filme, deci go, lucreaza la un final trist.

| AspeedW a răspuns:

Daca e drama e clar unu trist daca nu in cele mai multe cazuri fericit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-o faci cat mai realista si sa pui mult suflet in cartea asta si atunci sa vedem si rezultatul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa te raportezi cam la ce le-ar placea oamenilor pentru ca niciodata nu o sa-i impaci pe toti.
In al doilea rand,cel mai bine ar fi sa-ti creezi un stil propriu(mai ales daca o sa continui sa scrii)si in felul acesta vei gasi si un final pe masura.

Si vorba fie intre noi, un final fericit nu e intotdeauna fericit, la fel cum unul trist nu e intotdeauna trist.In aceasta arta exista mereu loc de interpretari.

| fllory explică:

Va multumesc TUTUROR pentru sfaturi! Imi sunt foarte folositoare! Din pacate, sau din fericire (cum vreti sa o luati) nu am putut sa aleg un "raspuns castigator" pentru ca pentru mine toate sunt castigatoare vazand ca fiecare m-a ajutat intr-un anumit fel. Va multumesc inca o data si va rog sa ma iertati pentru ca nu pot alege "cel mai bun raspuns" (care sunt de fapt toate)!
Va pup dulce!

| DarkFallenAngel a răspuns:

Cred ca finalul e mai bine sa fie fericit dar si unul trist merge depinde de ce subiect abordezi.

| frank_3021 a răspuns:

In aproape toate operele "de succes" sfarsitul este un pic tragic...