| InjectabilTerror a întrebat:

Hello happy. Deci... de cateva saptamani ( aproximativ 2 ) am mereu visuri ciudate, visez mereu oameni impuscatzi si chestii de genu`. worried. si am si niste vise care se repeta de cand aveam vre`o 8 ani. si e ff ciudat. De obicei nu prea ma uit la filme horror decat sambata si duminica. Voi nu credeti ca e ciudat? Ce trebuie sa fac? Eu ma culc pe la 1 p. m si tot visez urat. Sugestii? P. S : Decat sa faceti misto, mai bine nu intratiwinking.

Răspuns Câştigător
| Myky98 a răspuns:

Pai nu prea stiu ce sa iti spun, eu stiu ca cosmarurile sunt temeri de ale noastre poate ca te-ai uitat o data la ceva si ti-ai adus aminte de ce te temeai cand erai mica sau nu stiu poate ti s-a intamplat ceva de genu cand erai mica si nu iti mai amintesti si poate ca parintii tai nu ti-au mai zis, sper ca ti-a fost cat de cat de ajutor altceva nu stiu

3 răspunsuri:
| Kitty20 a răspuns:

Ai putea incerca sa te culci mai devreme sa eviti si mai mult filmele horror incerca sa te gandesti la lucruri frumoase inainte sa adormi

| Takocska a răspuns:

Incearca sa vb cu un psiholog aia descifreaza visele mai repede si vb serioshappy

| baleabianca a răspuns:

Incearca sa nu mai fi trista si sa fi vesela sa te culci bucuroasa.Eu asa am facut ca si eu am avut la fel vise urate.