| CookieFace a întrebat:

Hello Hello Prieteni si megaamici de pe TPU.CookieFace vine astazi cu o intrebare intrebatoare pentru toti...Intrebarea intrebatoare suna cam asa: Care este cel mai rapid Internet (Chrome Opera...) va rog spunetii lui CookieFace ca nEtul lui mege cu viteza melcului turbat

Răspuns Câştigător
| Disstrict a răspuns:

De fapt tine si de ce gen de net ai dar unele pc-uri deschid si ruleaza mai greu unele browsere de ex: pe pc fol chrome imi merge genial de perfect pe laptop folosesc opera fiindca chrome imi merge oribil si am acelasi internet happy fiecare are browseru lui care ii merge bine eu unu mizez pe Chrome

7 răspunsuri:
| ghiolbitza a răspuns:

Wa romanule, viteza de internet (upload/download) nu tin de browser-ul pe care il folosesti ci de furnizorul de net, tipul de conexiune la internet (fibra optica sau cablu), zona geografica in care te afli, etc. Degeaba ai Chrome daca tu esti in varful muntelui si nu-l poti folosi. Zilele trecute Google Chrome a devenit oficial cel mai folosit browser la nivel mondial, si a fost catalogat ca fiind cel mai sigur si de incredere cand vine vorba de informatii despre client. Pe locul 2 era Mozilla, apoi Opera si Internet Explorer.

| schajuman1344 a răspuns:

Chrome forever!

| Roxin_Alex_1989 a răspuns:

Eu zic ca mozila firefoz 12. 0

| Deeiiow a răspuns:

Google Chrome! Acesta am si eu si nu am probleme cu Pc`ul!

| Cllaau22 a răspuns:

Chrome imi merge mie cel mai repede... Opera mie nici nu-mi merge stau 7 ani pana se deschide si pana se incarca. deci Chrome tongue

| arb a răspuns:

Clar Chrome

| mihai_8334 a răspuns:

Opera