| Ashley_6303 a întrebat:

Hello happy Imi spune-ti si mie niste statusuri noi?

Răspuns Câştigător
| PussicatDolls a răspuns:

Buna Ashleybig grin
1.Ce crezi fraiere ca-mi faci vreun rau? Rostindu`mi numele ma faci sa-l uit pe`al tau!
2.Sampania sa curgaaa! Respect pentru fetele care au stiut sa faca fraierii sa plangalove struck
3.De ce cand baietii gasesc o fata frumoasa o inseala cu prima zdreanta proasta?happyhappy
4.O sng luna intre 100 de stele/O sng noapte luminata de ele/O mie de ganduri intr-o sng minte sh 1000 de sensuri in 2 cuvinthe:Te iubesclove struck
5.De vei plange dopa mine spune`mi ca sa plang sh eu...de vei plange dupa alta.Iti doresc sa plangi mereu!big grin
6.Cand totu`ti merge rau.sh lumea te barfeste.asculta glasul meu:ZaMbEsHtE!love struck
7. Daca eu st sub de barfa.uh fetitzo esti o tar*alove struck
8. Poate nu stiu sa vorbesc cum vorbeste ea; poate nu pot sa fac ce face eabig grinDar ce fac eu stii doar uh, ce face ea stie tot orashu`happy
9.rAd cu tNe sI gLumesc, si uH cReZi ca Te uBeSk?blushing
10.Am crezut in mine, am crezut ca`n dragoste totu` va fi binebig grinAm sperat la o dragoste frumoasa, nestiind ca tie nici macar nu`ti pasa:-)
11.A iubi inseamna a suferibig grinCum multi fug de suferinta, putini stiu sa iubeascalove struck
12.As dori din piept sa scot, inima cu dor cu tothappySa o pun in pieptu` tau, sa suferi cum sufar eu:p:p
13.ADIO e un cuvant dur,si plin de durere, eu nu`ti zic "AdIo", ci"la rEvEdErE!"
14.Lu asta mica nu`i pasa ca uh te gandestila ea, pe ea n`o intereseaza grija thabig grin
15.Te maturizezi cam greu, si nu`s mata sa te iert mereubig grin
16.Eram copii,era frumos,era cantr`o povestebig grinEra frumos, era si-a fost, era.si nu mai estelove struck
17.Glumeste in iubire,dar iubi in gluma, ca cel ce te iubeste, glumind te paraseshtebig grin
18.Au fost multe in patu` taulove struckDar in inima ta sunt numai eulove struck
19.Nu te bucura papusa pentru ca`ti zambeste.Eu sunt fetita luihappySi doar pe mine ma iubestebig grin
20.Stiu cand sa fiu fericita stiu cand sa fiu suparata, sth cand in ochii tai sa fiu cea mai imporanta fatalove struck

Cam atatbig grinPa`Pa succes! puplove struck

1 răspuns:
| DeDe_7262 a răspuns:

Buna...am eu cateva. sper sa iti fie de folos

Am un talent nativ.Să folosesc un zâmbet pe post de sedativ!

Ce fac? Cum fac? treaba mea! vezi ca prinde invidie pe mine tarfa ta

- S-a trezit la realitate. A zis că vrea să se pună pe fapte. : x

"~> Este atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!

Nu respect ce mi se impune sa stii, e foarte simplu e felul meu de a fi!"

Pt. ca nu are rost sa crezi in tot ce a fost! "
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"

Ascunde ceva, asa ca retine! Nu stii tu modul, se joaca cu focul, se ard cu totul, e iadul locul!"

Nu` te` ingrijora` din cauza` oamenilor` din trecutul` tau`. Exista` un motiv` pTr` care` nu au reusit` in viitorul` taw`

Desi` par cuminte` imi place` indecent`! cA Eva Kentt`. n`am niciun Sentiment`! "

●. Cine sunt eu?! Intrebare intrebatoare... Sunt aia noua, ce mai nou o arde tare, tare

Sunt inofensivă,dar gândul meu e criminal

•Tot Ce e Bun în viata e Ori ilegal.Ori imoral.Ori ingrasa`:]•

» Fenomenal deloc` banal demential` chiar fataL ` original sh `senzual Nu ` creZi ca real?

Viata nu’i ROZ eu o vopsesc in Verde….am pierdut tot deci nu mai am ce pierde

Vocabularul meu,definitie a ceea ce sunt
Un dealer de cuvinte pe bucata lui de pamant

Am ganduri ce m-apasa…, si prieteni ce-mi dau plasa,……dar cu zambetul pe buze spun ca::…Frate Nu Imi Pasa

Stii? par cam dura Dar in realitate Sunt chiar o fata buna;

nu vreau sa fiu amabila, nu vreau sa iti zimbesc.ca zambetu’i doar un pretext.

Ca nu ma suporta lumea.OK, super tare
Inca un motiv sa fiu exact asa in continuare

Am ajuns sa urasc frumos, poate chiar fara rost

Am adunat atita ura si acum nu stiu cum sa scap de ea
funditabatting eyelashes