Pai poti sa iei niste cornulete cu gem in genul asta : http://3.bp.blogspot.com/......G_3287.JPG
(se gasesc la cofetarie sau daca iti face placere poti sa le faci chiar tu) sau alte prajiturele plus suc pe care il alegi dupa preferintele tale si bine-inteles ale colegilor. Succes si la multi ani de acum. :)
Cel mai simplu...ar fi sa ii scoti la un suc(dar te va costa) sau ramai la clasicul suc + bere fara alcool + tort ...sigur nu vei fi uitata prea curand
Cu mini PrajitureleIn unele Cofetarii se gasesc astfel de mini prijiturele ar fi o alternativa.dar acum scuza ma in afara de suc cu ce ai putea sa i servesti? Cred si banuiesc ca nu i poti servii cu sampanie?s au ba da tot in cofetarii se gasesc si sticle care imit sticelele de sampanie dar este o bautura racoritoare nu una alcoolica. fursecu mai poti cumpara.Pe un platou combini diverse produse de cofetarie.ok? La Multi ani si sper ca te am ajutat.
1. Niciodata nu esti prea mare pentru suc! Sucul e bun, sucul nu poate lipsi ( bomboanele da, dar sucu' nu, ai inteles? ) Daca totusi crezi ca esti prea mare pentru suc, ia-l la pixa ca arata mai smecher b-)
2. In loc de bomboane ai doua variante :
a) Ia niste bombonele mici, niste jeleuri, adauga niste cadouri mici ca de exemplu bratari si inele pentru fete si pentru baieti nu am idei acum dar gasesti u ceva si punele pe o bucata de material mica ( preferabil colorata si de panza ). Acum strange-le i leaga-le cu o fundita! Arata super cool si e chiar misto.
b. Da-le fiecaruia ceva facut de tine, ca de ex un lantisor sau uite, eu de ex., am oferit unor persoane de ziua mea ca,, suvenir " niste modelaje din ghips ( din acela care se intareste ). Nu trebuie sa le faci mari, mici si practice! Pot simboliza o inima, o floare, o stea. Spune-le ca poarta noroc! Mai poti oferi niste lantisoare facute de tine sau ceva care sa le poarte noroc. UN snur impletit de tine ( din 4 fire - cauta pe net si vezi cum se face ) cu toate culorile, mai poti oferi in niste sticlute mici de la parfumuri cate un biletel pe care sa scrii o urare sau un indemn care sa le poarte noroc. E ca sticlele pe care le aruncau marinarii si pluteau pe apa, fa-ti o idee in genul asta. Leaga sus cu o fundita si ai un cadou perfect.mai bine zis suvenir, ca tu esti sarbatorita, nu? App. merit si eu o fundita?