| ronazozole a întrebat:

Hello! Mi-am facut de curand un cont pe farmerama si am niste intrebari:
1)de ceva timp nu mai primesc comenzi. Ce as putea sa fac?
2)Nu am decat 1 prieten.cum pot avea mai multi prieteni, dat fiind faptul ca nu stiu de unde sa iau alti fermieri(nu gasesc nicio lista cu toti fermierii)
Acestea sunt intrebarile, si am si o rugaminte:puteti sa imi dati niste invitatii de prietenie pe acest farmerama? Nick-ul meu este radupri.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| rahella1991 a răspuns:

Buna radupri happy as fii fericita sa te pot ajuta ...incepand cu prima intrebare ai putea sa te duci la crainicul pietei oitza aceea cu megafonul in mina si sa ai dai 25 de mamudele sau sa sporesti activitatea din ferma vinzand la piata bunurile produse happy la cea de-a 2-a intrebare am observat si eu aceeasi kestie ca si tine in partea dreapta este o bara dai clik pe ea si ati poti adauga prietenii in lista my mult as fii vrut sa te ajut dar cam atit stiu si eu merg pe contul meu sa ati dau add multa bafta happy

2 răspunsuri:
| mariasorina a răspuns:

La a 2 intrebare--sus in stanga scrie forum dai click cauti anunturi oficiale, vecini curatare pajiste ultima pagina si ultimi useri dai copi pe numele lor dupa intri pe ferma dai sa adaugi un user dupa dai sa lipesti numele aleia sau ala si dupa dai ok si astepti sa iti dea accept, sper ca te-am ajutat

| cristi_2673 a răspuns:

Ade.riky1998 baga-l. Doca nu mai primesti poti sa te duci tu sa le faci acolo unde scrie cooperativa de unde iti iei legume langa.