| Raluu a întrebat:

Hello people:X Am si eu o curiozitate. Care e cel mai amuzant lucru pe care l'ati facut vreodata? cel mai original ia funda:X

Răspuns Câştigător
| cristina_3043 a răspuns:

Fratimiu afacut pipi de la etajul3 de pe balconlaughing

7 răspunsuri:
| noStim_3377 a răspuns:

Pai cel mai amuzant lucru a fost thinking sa sar de pe casa in zapada laughing

| Vanyum a răspuns:

Pai cel mai amuzant lucru petrecut mie a fost sa schiez pe o partie de la straja doar in boxeri la minus 5 grade laughing

| paulpaul25 a răspuns:

Cel mai tare lucru pe care l-am facut? Nu stiu ce intelegi tu prin "tare"dar o sa iti spun cea mai interesanta experienta traita de mine:Eram mai mic(aveam 11 ani) si eram la bunici mei la tara pregatit de joaca langa un lac inghetat.Si mi-a venit o idee :sa arunc un bolovan mare in lac sa vad cat de mare se face gaura in ghiata.Am luat un bolovan mare impreuna cu un verisor de-al meu si cand sa il aruncam eu m-am impiedicat de o radacina a unui copac iesita inafra si am cazut peste craterul facut de bolovan in gheata si am aterizat direct in apa care avea cam 1-2 grade.Atunci cand am cazut prin acea gaura in gheata m-am taiat in gheata ascutita si era sange peste tot. Apa nu avea mai mult de 1m in acel loc si am reusit sa ies singur.rolling on the floor)) acum rad cu placere cand imi amintesc dar atunci nu a fost amuzant deloclaughing))

| Raluu explică:

Ce nebun e fratetulaughing Fundaa baaalaughingrolling on the floor in capu lu Ionica blonda cacanie?

| Ivanna a răspuns:

Bună Ralu

ce o să îţi spun acum nu e glumă laughing chiar în realitate

Eram prin oraş şi deodată văd o femeie cu bustul la vedere laughing

Avea nişte bocanci(era vară)
O căciulă şi o pereche de blugi...
Iar tricoul îl ţinea în mână şi mergea ca o LADY

Aaa sau când eram la o petrecere în pijamale laughing

Eu şi cu celelalte fete făceam concurs de băşini laughing.

Cam atât a fost amuzant în 2010

LA MULŢI ANI wave

Pa-pa

| Luts02 a răspuns:

Cel mai amuzant lucru pentru mine a fost si jenant intr-un fel.Eu si prietene mele ne plimbam. Dar era si un bait.Si nu stiu cum mergea el cu spatele si eu eram in fata lui. El s-a impiediacat si a cazut pe spate, iar eu peste el.(imi placea putin de acel bait)BIne.Pana aici nimic foarte deosebit dar nu am spus cum am cazut.Am cazut (dar nu stiu cum)fix peste gura lui.Eu ma simteam in al 9-lea cer dar toti ceilalti au inceput sa rada de mine si de el.Asta e una dar mai am una care am facut-o cand eram mai mica.Eu sunt de la tara.Vara aceea voiam sa fiu doctor veterinr.Si ce fac eu? fac injectii cu apa la puii de curca.Binenteles ca puii mureau iar eu ii aruncam pe cei morti in fantana.Normal ca dupa ce bunica mea a vazut asta m-a certat de nu stiam ce-i cu mine si din cauza mea a trebuit sa astupe fantana si sa faca alta.

| OnUtZzZaAa a răspuns:

Deci eram cu verisorii la munte cu colacul unu pica in nas celalalt cu fundu in balta eu pecte unu apoi acela se ridica aluneca si cade peste mine laughing)))))