Am uitat sa-ti zic de singleplayer, depinde ce gen iti place, Shooter (Crysis 2, Call Of Duty Modern Warfare, COD Bad company, COD Black Ops, CS Source, Mass Effect 2/3), Free run (Grand Theft Auto IV, San andreas, Vice city (pentru cei care inca il mai joaca pentru a-si aminti de trecut)), race (DiRT 3, NFS The Run / World / Shift, etc).
1.pune intrebarea calumea daca se poate, sa intelegem mai simplu, nu o lua in anume de rau.
2.mmrpg: Metin2 (Ro cat si private) si 4story (ro cat si EG)
3. un rpg tare daca vrei: Kingdoms of Amalur Reckoning sau Dragon Age 2
Stii cumva de unde pot lua un hack pentru 4story?
Hack-urile sunt programe ajutatoare care intra in serverele lor si modifica datele din contul tau, pe scurt e ceva ilegal, adica intri prin efractie in serverele lor care sunt de maxima securitate, nu folosit hack pentru ca: 1. cele care le vezi in jocuri sunt facute de ei 2.multe sunt fake, cu trojani, etc.
Merci de atentionare
Si tot am sa las intrebarile asa...imi plac mai mult
Pai...shoother deloc nu imi place
Ai putea sa imi mai spui cateva te rog?
Am uitat sa-ti zic de singleplayer, depinde ce gen iti place, Shooter (Crysis 2, Call Of Duty Modern Warfare, COD Bad company, COD Black Ops, CS Source, Mass Effect 2/3), Free run (Grand Theft Auto IV, San andreas, Vice city (pentru cei care inca il mai joaca pentru a-si aminti de trecut)), race (DiRT 3, NFS The Run / World / Shift, etc).