| CookieFace a întrebat:

Hello salut prieteni si megaamici de pe TPU.Astazi si numai astazi CookieFace nu vine cu o intrebare intrebatoare si cu o rugaminte rugator.Rugamintea lui CookieFace suna cam asa:CookieFace va roaga sa ii spuneti niste jocuri mmorpg dar si singleplayer pe calculator ca se plictiseste de plictiseala.Cine da cele mai multe jocuri dar sa fie si misto atunci acel castigator va castiga fundita de AUR a lui CookieFace

Răspuns Câştigător
| Seby80 a răspuns:

Am uitat sa-ti zic de singleplayer, depinde ce gen iti place, Shooter (Crysis 2, Call Of Duty Modern Warfare, COD Bad company, COD Black Ops, CS Source, Mass Effect 2/3), Free run (Grand Theft Auto IV, San andreas, Vice city (pentru cei care inca il mai joaca pentru a-si aminti de trecut)), race (DiRT 3, NFS The Run / World / Shift, etc).

7 răspunsuri:
| Seby80 a răspuns:

1.pune intrebarea calumea daca se poate, sa intelegem mai simplu, nu o lua in anume de rau.

2.mmrpg: Metin2 (Ro cat si private) si 4story (ro cat si EG)

3. un rpg tare daca vrei: Kingdoms of Amalur Reckoning sau Dragon Age 2

| CookieFace explică (pentru Seby80):

Stii cumva de unde pot lua un hack pentru 4story?

| Seby80 a răspuns (pentru CookieFace):

Hack-urile sunt programe ajutatoare care intra in serverele lor si modifica datele din contul tau, pe scurt e ceva ilegal, adica intri prin efractie in serverele lor care sunt de maxima securitate, nu folosit hack pentru ca: 1. cele care le vezi in jocuri sunt facute de ei 2.multe sunt fake, cu trojani, etc.

Merci de atentionare

| CookieFace explică (pentru CookieFace):

Si tot am sa las intrebarile asa...imi plac mai mult

Pai...shoother deloc nu imi place

Ai putea sa imi mai spui cateva te rog?

| Seby80 a răspuns (pentru CookieFace):

Am uitat sa-ti zic de singleplayer, depinde ce gen iti place, Shooter (Crysis 2, Call Of Duty Modern Warfare, COD Bad company, COD Black Ops, CS Source, Mass Effect 2/3), Free run (Grand Theft Auto IV, San andreas, Vice city (pentru cei care inca il mai joaca pentru a-si aminti de trecut)), race (DiRT 3, NFS The Run / World / Shift, etc).