Selena Gomez si Taylor Swift, si Miley si Demi sunt dragute si canta bine dar Selena si Tylor imi plac mai mult
Demi Lovato! E super-drăguță și joacă în „Sonny și steluța ei norocoasă" alături de actrița mea preferată, Allisyn Ashley Arm. Ție de cine îți place?
Din cate stiu Taylor Swift nu e o ''vagaboanta''Disney.asa ca o aleg pe ea. dar poate reusesti sa ma lamuresti in legatura cu ea daca e de la disney sau nu. Oricum alegerea e taylor
Hey! as zice miley pentru ca are pierce-uri dar nu-mi place atitudinea eu mai nou ndar si demi este minunata
"stefanya" multi de aici au raspuns selena sau tylor dar nu puteau alege doua persoane din cele de mai sus pentru ca tu ai pus la intrebare :"Selena Gomez, Miley Cyrus, Demy Lovato sau Taylor Swift?". Ai dat de inteles ca doar una pentru ca o singura preferata putem avea desi si celelalte ne plac. Spune cu exactitate de-acum inainte daca 2, 3 sau 4 persoane trebuiau alese pentru ca sunt sigura ca din toate cele 4 macar 3 sau 2 sunt placute de toti. Nu-ti spun cu suparare dar asa este.