Samsung S5230 Star vine cu interfata TouchWiz, creata de Samsung special pentru telefoanele cu touchscreen. Modelul Samsung Star este dotat cu o camera foto de 3. 0 mega pixeli, bluetooth 2. 1 si slot microSD care suporta carduri de pana la 8GB. Ecranul masoara 3 inch si ofera o rezolutie de 240 x 400 pixeli.
Principalele caracteristici ale telefonului sunt următoarele:
* ecran tactil de 3. 0", rezoluţie 240 x 400 pixeli şi 256. 000 de culori afişate
* senzor accelerometru şi funcţie de recunoaştere a scrisului de mână
* memorie inclusă 90MB şi slot pentru card microSD maxim 16GB
* cameră foto de 3. 15MP (2048 x 1536 pixeli) cu funcţie de detectare a zâmbetului
* radio FM cu RDS şi player MP3, WMA, AAC
* player video MP4, H. 263/H. 264
* SMS, MMS, Email
* GPRS, EDGE, Bluetooth v2. 0, USB v2. 0
* dimensiuni: 104 x 53 x 12 mm
* greutate: 93. 5g
Are si betisor, si dupa parerea mea e foarte bun si pare scump, dar nu e deloc.
Pa, pa!
Nu are betisor.meniu in romana are.sunt 2 jocuri:unul de dat cu zarurile si google masps la care ai nevoie de net
Nu are betisor, da are meniu in romana, si are un singur joc cu zaruri.Eu am si mi-am descarcat multe jocuri de pe net... daca vrei ti-le dau si tie!:*
Nu are betisor... adica pix
nu are jocuri
are meniu in romana app e un telefon okay
Nu are stylus, nu are nici meniu in limba romana iar jocurile preinstalate sunt Tumbling Dice si Google Maps ( posibil sa mai fie ceva joc dar cred ca l-am sters ), dar pot fi descarcate de pe internet ( de exemplu Sims )
Eu am un Samsung Star 2 sh e perfectziunea intruchipata!
1. Meniul e in ce limba ii dai tu sa fie tel-u'.
2. Nu are betzishor, dar eu mi-am cumparat.
3. El vine cu doua jocuri:
Edge care este cu functzia aia ca la IPhone, daca apleci tel-u' in stanga, cubul se duce in stanga.
Mai are un joc, parachute panic:
In el, sus vin niste avioane din care sar niste caricaturi (oameni) la care trebuie sa le dai parashute, apeshi pe ei...
Sh mai vine cu Google Maps care e pus la categoria,, Jocuri si altele"
Sper ca te-am ajutat!
Aliiss întreabă: