| deea_1569 a întrebat:

Hello TPU`! Care poate sa`mi dea si mie niste statusuri noi super :X (nu vreau link`uri happy )Dau fundita pentru cele mai mumoase. Ast cat mai multe raspunsuri pls happy :X

Răspuns Câştigător
| Chrristina a răspuns:

Nu mai sunt copilu` cu slăbiciunile de altă dată. Acum sunt slăbiciunea altora, c`am caracter de piatra!

Fiinta noastra e la discretzia celorlalti.nu apari tu in ochii unuia asa cum esti, ci cum au reusit altii sa sugereze o imagine despre tine...

Nu cer ajutorul asa`zisilor prieteni. Si nici macar nu cer atentie. Nu cer zambete false. Si nu vreau nimic din ceea ce se ofera cu efort!

Nu pune punct`. Cand inima iti cere virgula`

Chiar daca nu`s toate roz, tot le colorez odata

Nu exista "nu pot", doar "nu vad nici-un rost"

Cu timpu´ am invatat sa fac, Cu timpu´ am invatat sa tac si sa bag la cap Totdeauna capu´ sus si privirea dreapta Niciodata nu poti sa stii ce te astepta :X

Stau si te privesc cum treci cu ea de mana. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna smug

Nu-ti face griji pentru oamenii din trecutul tau... Exista un motiv pentru care nu sunt si-n prezentul tau!winking

Sa pierzi cu elegantza, poate fi o victorie `:X

Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` love struck

Toţi avem propriile noastre maşini ale timpului. Unele ne duc înapoi, se numesc amintiri... Unele ne duc înainte, se numesc visuri... happy

Timpul trece altfel cand esti singur, singur. Orele se duc si nu se mai intorc sigur.

Trece greu si nu mi-e bine, plang si imi e dor de tine. Viata nu e ca in filme happy

Funda?batting eyelashes

4 răspunsuri:
| Nicolelenaa a răspuns:

Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta smug"

Sunt frumoasa si isteata si toti ma invidiaza. Le transmit de la distanta ca cine nu ma place e o zdreanta.

mult prea fina, intre fete sunt regina.se opreste, te ameteste, iti zambeste, ma omoara, ma priveste, se lasa pe spate doar de la jumate, va intrece pe toate"

, mori dupa ea, are... are cu ce, are dintre toate fetele, are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass, ca-o balerina are miscari de felina, intre fete e regina.

fara Lycra si solar, asta e bronzul natural, Si special pentru tine, DA TU, cea care te uiti la mine, Sunt mUlt MaI BuNA sI MUlT maI frumoasa cA TINe

Am corpul de felina, privire si piele fina, ochii de vipera veninoasa, caracter de bruneta norocoasa

N-ai ce spune, spun pe bune, mai bine pune ochii si holbeaza-te ca cu holbatul ramai, priveste cat mai poti"

StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine l, ca si mie imi convine smug

Eu nu ascult dEstInuL.lA vise nu cEdeZ.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!

"Dar n`are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"

Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss … dar acum eu sunt. ce`a cu telefonul inkiss

Am tupeu Mam nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare"

Vezi tu scumpo. o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele. dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!

| Nicolelenaa a răspuns:

Http://fite-si-fetite.blogspot.com/......ioase.html

scuze ca am trimis link dar statusurile astea sunt super dar nu pot sa le copiez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un prost si nu mai vorbi in prescurtari

| Haribo a răspuns:

Poti lua versuri din melodii ca de ex:Vita de Vie Varzabig grin Funditaa?