A aparut acum cateva luni. De ce intrebi de abia acum de el? Whateva`, cred ca se putea si mai bine, adica sa faca putin altfel povestea, ca versurile sunt destul de mult interpretabile, nu doar din punct de vedere al unor papusi care 'cersesc' viata...
Videoclipul ii infatiseaza pe Minaj si Guetta in depozitul unei fabrici care confectioneaza manechine din plastic. Manechinele prin viata si incep sa umble nestingherite. "Turn Me On" este un single extras de pe "Nothing But The Beat", noul album al David Guetta, cel care a fost desemnat in 2011 "Cel mai bun DJ al anului" de prestigioasa publicatie DJ Mag. funda? :d
Clipul piesei imi aduce aminte de trupa garbage care facuse un videoclip asemanator the world is not enough si la noi la fel cantareata uni-k tot asa un videoclip asemanator plec se numea clipuri de genul asta cum este turn me on s-au mai facut si in trecut de alti artisti sau trupe sigur ca la fiecare clip pot exista atat pareri pozitive cat si negative depinde si de clip in primul rand numai stiu la piesa asta de exemplu ce critici a primit dar ce nu inteleg cei care critica muzica artistilor trupelor e ca e doar un videoclip nu afecteaza viata reala in videoclipurile muzicale e ca in filme seriale nu are cum sa fie adevarat ce se petrece acolo e doar o fictiune sau mai multe asa ca si muzica e o arta ca filmele sau serialele