| εмiLч97 a întrebat:

Hello TPU happy
In curand o sa termin "Zori de zi' de Stephenie Meyer si am vazut in Carrefour niste carti "care imi fac cu ochiul" laughing este vorba de "Vampirii din Morganville" de la editura Leda. Pretul este convenabil 40 lei dar am auzit ca o sa fie vreo 10-12 carti din aceasta serie. Merita sa imi cumpar primul volum iar dupa aceea sa mai citesc? Imi recomandati? De ce? Vot+funda happy

Răspuns Câştigător
| LadyInBlack a răspuns:

Cartile care iti fac cu ochiul sunt superbe. Dar avand in vedere ca sunt mai multe volume si costul e destul de piperathee hee nu recomand cu toata inima ca sa spun asa... daca iti plac cartile cu vampiri (ca mie de altfel) iti recomand Jurnalele Vampirilor :X, tot ceva in genu' mai e si Damnare- Lauren Kate (4 volume), dar acolo nu sunt vampiri, sunt ingeri cazuti care se indragostesc de o muritoare etc.hee hee O sa vezi tu daca ti le vei cumpara. Orice carte are farmecul ei si isi merita banii. Sfatul meu este sa citesti mai intai primul volum, sa ti-l imprumute cineva sa-ti formezi o idee dupa sa cumperi (asta daca ti-a placut) mai ales ca nu e vorba de o singura carte ci de o serie, desi daca esti convinsa ca o sa iti placa cartile si povestea nu mai sta pe ganduri si cumpar-o. Eu una iubesc toate volumele din seria respectiva. :X

0 răspunsuri: