Normal ca germana ar fi o varianta mai buna dintre cele 2 dar ai timp pentru ambele daca stii sa te organizezi.
Depinde doar de tine, de motivatie si ambitia care te domina.
Unii accepta provocarile grele si au o determinare uimitoare, altii dau bir cu fugitii, cand dau de greu.
Totul depinde de tine!
Depinde de profilul ales. Daca vrei la mate-info, aproape pot sa iti garantez ca nu o sa a timp pentru extra-activitati, decat daca esti geniu, si mananci matematica&fizica la micul dejun.
As alege doar germana in cazul acesta. Nemtii cauta IT-isti buni. Daca te atrag lucrurile grele, chineza, japoneza sau greaca veche mi se pare o alegere inteleapta. Chirilica sau rusa de asemenea.
Hmm, iti dau un sfat, invata fizica cuantica,, crede ma merita, incearca sa deslusesti unele mistere, sa intelegi lucruri pe care putin le inteleg, daca spui ca esti ambitioasa, ajuta la dezvoltarea intelectului, si apoi poti invata mult mai usor si in mai putin timp orice limba doresti tu
P.S nu neaparat fizica cuantica, dar este destul de greu de inteles, eu ti am dat un exemplu
Depinde la ce liceu intri si ce cerinte au ei, eu sunt la unul tehnic si nici nu prea invat si tot reusesc sa trec cu note mari, normal ar trebui sa ai timp de cele doua dar trebuie sa stii sa le imparti, dar nu vei mai avea timp liber mai deloc, acum ce iti place mai mult germana sau lectiile de chiatara, ce crezi ca te va ajuta pe viitor?
Davyduchiha2001 întreabă: