Assassin's Creed - sunt vreo 3 jocuri, plus unu care va aparea in noiembrie - faina poveste, un fel de Codul lui Da Vinci al jocurilor, Prince of Persia, The Saboteur - aduce putin cu Mafia, Batman: Arkham Asylum. Cu masini: Split/Second, NFS Most Wanted, NFS Shift, NFS Hot Pursuit, Grid, Test Drive Unlimited. Strategie: World of Warcraft Frozen Throne, Stronghold Crusader. Pentru PS3 si PS2: Dante's Inferno, Bayonetta, Final Fantasy XIII, Kingdom Hearts II, Final Fantasy X si X-2. Si lista poate continua Sper sa te ajute.
Machinarium
Limbo
Audiosurf
...World of Goo?
http://www.youtube.com/watch?v=uiCm88Me_3U
Metin2 tim. metin 2ro. metin2gx. metin 2 fresh. gta Romania. gta bucuresi. sims3. sims2. sims 3 pets. fifa. conter strike
stardoll. :*
The Sims 1, 2, 3
Halo 2, 3 ODST, Halo rech. Call of Duty 4 5 6 Back ops, Nfs shift,hotpursuit,prostreet, world /Asasins creed, God of War 3, Medal of honor.
World de Warcraft mi se pare o un joc destul de atractiv si captivant daca preferi strategie daca nu gta 4, german truck simulator toate acestea iti vor ocupa timpu cu siguranta. sper ca am fost de ajutor
Pai am o lista mai lunga :euro trac simulator, bloodryne 1 si 2 ca 3 nu cred ca a aparut,patrician III, nfs, gta si mai sunt mult dar nu mai imi aduc aminte
anonim_4396 întreabă: