Încearcă să-ți deschizi blog-ul pe wordpress.com, dă-i un nume, scrie câteva articole, trimite-l mai departe prietenilor, pe facebook, vezi ce reacție au, dacă te-ar citit. dacă nu, iar dacă totul merge bine și te ții de treaba asta, cu timpul îți poți deschide propriul domeniu. Dar până acolo mai este.
Eu ca platforma recomand www.ucoz.ro - e mult mai usor de folosit sa-ti ofera mai multe posibilitati decat alte platforme de genu.
Cum sa incepi? Se te gandesti despre ce vrei sa scrii, apoi iti gasesti titlul cel mai potrivit, faci site-ul si dai frau liber creatiei :)
Pentru început încearcă ceva gratuit cum ar fi:
wordpress.com
blogspot.com
După ce vei prinde puțină experiență și vei avea cititori fideli treci pe un domeniu propriu.
Si pentru prima oara..cum ma sfatuiti sa incep?
Mersi..am sa incerc...
Încearcă să-ți deschizi blog-ul pe wordpress.com, dă-i un nume, scrie câteva articole, trimite-l mai departe prietenilor, pe facebook, vezi ce reacție au, dacă te-ar citit. dacă nu, iar dacă totul merge bine și te ții de treaba asta, cu timpul îți poți deschide propriul domeniu. Dar până acolo mai este.
Ce faci george îmi copiezi răspunsul?