| marius577 a întrebat:

HELP! Ieri mama mea(lucreaza in italia)a primit un telefon de la un barbat(mama i-a spus sotiei lui in italia ca poate ii gaseste de lucru, si ieri a sunat sotul ei dorind sa faca rau pentru ca nu i-a gasit mama de lucru)spunandu-i la multi ani.Mama a spus ca nu poate sa vorbeasca pentru ca ii ia din centi, iar tata a crezut ca el e amantul mamei(mama are 46 ani, iar ala 26). Iar de ieri tata bea si bea si bea si o injura pe mama si incearca sa o bata(il opresc eu). Aseara pe la 12 s-a culcat si a spus ca ii pare rau si sa il iertam. Dimineata a mers in oras cu mama, au facut cumparaturi si cand au venit acasa mama a vrut sa-i dea de mancare, el a zis nu si s-a apucat de bautsad si o injura din nou. Ce sa facem(eu cu mama)? Suntem disperati.Multumesc mult din inima.Pa pa

Răspuns Câştigător
| TheOne_6493 a răspuns:

O situatie foarte delicata, poate ca solutia ar fi o confruntare, tatal tau, mama ta, tipul de 26 de ani si sotia lui, numai ei 2 pot confirma spusele mamei tale.
Tu trebuie sa te pui si in locul tatalui tau si sa intalegi ca reactia lui e perfect normala, el crede ca este inselat de mama ta, daca ai incredere in spusele mamei tale ajut-o sa-i dovedeasca tatalui tau ca spune adevarul, ia legatura cu tipul de 26 de ani si cu sotia lui si pune-i fata in fata cutatal tau, pana atnci ai grija de mama ta. take care

2 răspunsuri:
| marius577 explică:

Tata l-a sunat deja pe tip, el a spus ca are 2 copii si ca nu are treaba cu mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatal tau tebe sa aiba incredere in mama ta si sa sune la cel ce a sunat-o sa il intrebe cum stau lucrurile succes