Jocul PAROL este foarte bun.Te poti interesa pe net despre joc si daca iti place le poti cere parintilor.
Un balon
Gata, gata, m-am linistit.
Spunele, de ex: ca vrei sa iesi cu ei la o inghetata, nu e foarte scump, daca fiecare dintre voi ia trei cupe, cam 10-13 lei costa. Spunele ca vrei o carte (daca nu vrei o carte, nu le cere, ca dupa aceea se supara ca n-o citesti). cam atat.
O axcursie sau, eu le-am cerut parintior de ziua mea de aceeasi varsa sa doara prietena ea cea mai buna la mine.
Poate chiar cum a zis ghpboy, sa te surprinda.
Vezi tu cum faci.
La Multi Ani!
Eu de obicei le cer alor mei banii, dar anul asta am stiut ce vreau si le-am cerut o consola Wii
Cred ca ai putea sa-le ceri o imbratisare din toata inima si sa te lase sa-ti petreci toata ziua cu ei, distrandu-va si vorbind. Sa te lase sa faci ce iti doresti tu si sa vorbiti frumos unul cu altul, povestind aventurile din viata voastra. Cred ca te-am ajutat, caci eu nu prea inteleg cum e sa-ti petreci ziua de nastere cu parintii.
Ai putea sa le ceri o poza cu familia adica cu tine, cu ei si daca mai ai un frate o sora etc.
Sau ai putea sa le spui ca ai vrea sa petreceti o zi impreuna adica poate ca ii vezi destul de des dar o zi in care sa mergeti la un suc, sa vizitati ceva,
vedeti un film impreuna, radeti, jucati ceva impreuna(un tenis, un volei etc.) pe scurt va distrati impreuna. Crede-ma le-ar face placere sa iti ofere macar o mica atentiie de ziua ta.
Dar important e cum consideri tu.
Sfatul meu acesta e si sper sa te ajute!
Pai daca nu vrei cadouri scumpe... spune-le ca vrei sa petreci o zi impreuna cu ei