| AdeAditza a întrebat:

Hey` a folosit cineva Relax&Tone? Isi scoate banii sau e doar facatura`? Multumesc!big grin

Răspuns Câştigător
| Alexoutza a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa nu ti`l cumperi.Verisoara mea la cumparat acum 2 luni, il foloseste cate o ora pe zi si totusi nu au aparut rezultate pe corpul ei! Asta e parerea mea! Tu faci ce vreibig grin

6 răspunsuri:
| alexralu34 a răspuns:

Mama la cumparat da nul prea folosim,oricum de masaj e bun, dar nusi prea scoate bani, na trebuie sa ai i rabdare

| RoxxuInna a răspuns:

Yo zic sa ti-l iei din magazine pentru ca e mult mai ieftin si pentru mine au aparut rezultate destul de bune si mi-am facut cu cel original dar nimic

| Stunt3r a răspuns:

Nu il cumpara...

| alinutzalove a răspuns:

Schimbati poza de la profill...e a prieteneii mele...si din cate jtiuu nu o cheama ade sau aditza/. deci schimbatio urgent.

| dadaye a răspuns:

In primul rand iti trebuie rabdare, daca vrei sa-l folosesti ca sa te "sculptezi", trebuie sa stii ca fara o dieta corecta, multa miscare si somn odihnitor nu vei vedea rezultate prea curand. Dac il vrei doar pentru relaxare si tonifiere, e exact produsul de care ai nevoie happy Sotia mea il foloseste acum doar pentru intretinere, tonifiere si relaxare, si zice ca e cel mai bun dintre toate. Deja am devenit si eu dependentwinking. Folosesc doar stepperul si nu mai folosesc
centura electrica! Ideea e ca trebuie sa ai pe cineva sa-ti faca masajul, e cel mai indicat asa, adica "el" te maseaza si tu sa stai relaxata pe burta si sa te maseze si pe spate, altfel nu are efect total happy. Pentru abdomen este exceptional, e bun si pentru scalp daca folosesti chestia aia expre' pentru asa ceva.
Pentru celulita, folosec pe sotia mea chestia aia cu bilute rotative, combinat cu crema anticelulitica de la Herbalife dar sunt bune orice creme daca se preteaza la spalarea cu apa ( dupa fiecare folosire, spal bilutele de pe acea chestie doar cu apa calda), daca nu ai pe cineva, am eu de vanzare un Vibro-belt cu stativ si cinci curele la 300 de lei negociabil, relatii la "ovididiu@yahoo" happy

| 0PuFoShEnYe0 a răspuns:

Nu-l cumapara...e o prostie laughing. mama mea la folosit de vreo 5 ori si s-a stricatrolling on the floor

Întrebări similare