Colegii mei au incercat. au sfarsit prin a sta cu crucea in fata baii unde au spus bloody mary...nu se intampla absolut nimic.
Buna da am incercat pentru ca stiam ca nu este adevarata faza aceea ca daca zici bloody mary in onglida de 3 ori iti va aparea bloody mary si nu am patit nimic.Sunt teafara si nevatamata
Eu am incercat. Functioneaza numai daca bei unul sau mai multe coktailuri blody mary! De preferat 6.La mine dupa 6 a mers. Apoi incepi ritualul, si iese blody mary din oglinda si-ti da si 2 palme ca bei ca porcu/vaca. Bai copii! Ce e in capsorul vostru? Cenusa?
Da.Dacă mergi la ora 00:00 în baie numai cu o lumânare şi zici de 3 ori Bloody Mary.Ce crezi că se întâmplă? Vine Mary şi îţi băgă capul în WC.Iar mâine o să miroşi urât toată ziua .De asta să nu practici ritualul.
Da. Eu incercasem ca sa ma conving deoarece aveam o teama, nu puteam sa ma uit in oglinda. Dar nu s-a intamplat nimic asa ca mi-am invins frica si mi-am dat seama ca este doar un mit pentru a speria oamenii. Apropo acesta este un film. Funda?
Da. Eu am incercat deoarece de cand stiam faza cu Bloody mari ma temeam de baie, dar dupa ce am incercat si am vazut ca nu se intampla nimic mi-am invins teama si acum nu mi-e frica . FUNDA?
Numai e:) întreabă: