anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey all, am o întrebare cam stupidă, da' mă rog! După părerea voastră, cum vi se pare ca o fată să mearga de la 11-12 ani la discotecă? Dau fundiţă!

Răspuns Câştigător
| axel007 a răspuns:

Daca mai merge cu sora ei...prieteni, frati atuncea ii ok daca o lasa parinti

8 răspunsuri:
| pacalici a răspuns:

Nimic anormal. Dar ar fi bine sa-fi cu cineva dupa tine

| TEIRAU a răspuns:

Pai...eu ajungeam prin zgomoteci de la 7 anijori, ma simteam matur, aiurea. orice copil vrea sa para matur, dupa 10 ani deja ti se pare cool sa fumezi sa bei si restul alea. singura nu e sigur sa te duci, dar daca ai pe cineva mai mare e okay, cred.

| BlueByMe a răspuns:

Nu crd ca dau voie sa intrii la o varsta asa mica...cred ca trebuie sa ai 14 sau 18 ani cam asahappy
dar sunt,, discoteci'' la festivale in aer liber unde intra toata lumealaughing
dar la varsta ta nu poti intra
funda?tonguepls

| Carrie a răspuns:

Mi se pare cam aiurea cred ca trebuie sa astepti cam pana la 15-16 ani sa te duci la discoteca, cei de-acolo ar rade de tine daca ai merge pe la 11 ani

| adriangabor92 a răspuns:

Prea mica

| Daisy_5316 a răspuns:

Păi fratele meu e Dj, sunt prietena f bună cu patronul discotecii, şi nu am avut conflicte cu vreo persoană, adică de prieteni nu duc lipsă, care bineînţeles, aproape toţi sunt mai sus de 14 ani!

mira
| mira a răspuns:

Intrebarea nu este stupida deloc.Nu este recomandabil ca o fata de 11 ani sa frecventeze discotecile Acestea o pot distrage de la principala ei activitate care este invatatura.La discoteca ia contact cu o lume aproape adulta, cu preocupari diferite de ale unui copil, ceea ce o maturizeaza inainte de vreme.De ce sa-si fure anii copilariei? Acestia nu mai revin.

| Nomatterwhattheysay a răspuns:

Ce sa cauti la varsta asta in discoteca?thinking
Ma rog. poate dupa 14 ani incolo...straight face