| PachetelDeFericire a întrebat:

Hey!
Am 12 ani si as dori un summer job care sa nu fie nici obositor, sa fie part time, sa castig binisor si sa nu fie cazul sa umblu brambura foarte departe de casa. big grin Ceva gen Impartit fluturasi sau plimbat caini, sau vanzatoare la un magazin laughing sau sa spal vase intr'un restaurant.Nu stiu. ceva care sa fie potrivit pentru varsta ea si sa nu fioe foarte departe de zona militari, si nici sa nu fie nevoie sa stai pana la ora 12 acolo big grin thx

5 răspunsuri:
| Nevermindd a răspuns:

Bună.Mă tem că nu prea ai noroc. La împarţit pliante te angajezi la o companie …cu carte de muncă. Deci trebuie să fii major.În cazul în care unul din părinţi nu lucrează, te poţi angaja pe numele său (ca la AVON). Acum câteva zile am sunat şi eu la o companie care caută distribuitori. Dacă totuşi vrei să câştigi ceva bănuţi...îţi poţi ajuta vecinii sau...
PS: Numerele de telefon ale companiilor le gaseşti (de obicei) în ziarul săptămânal al unui hipermarket/...

| PamPamRawwr a răspuns:

Hey!
şi eu am 12 ani şi, deşi încă nu am încercat cu adevărat, ai putea sa te faci reprezentant avon... câştigi parcă o parte din cât ai vândut happy. de asemenea, ca sfat opţional, dacă cânţi la un instrument poţi să cînţi în cafenele. eu cânt la pian cam o oră şi primesc bani de la public big grin
este destul de simplu. apoi, în cazul în care nu şti cânta la pian, poşi încerca să faci brăţari ale prieteniei şi să le vinzi...aşa fac eu bani pe timpul şcolii. şi, crede-mă, se vând uşor happy
sper că te-am ajutat :*

| anika33 a răspuns:

Acelasi lucru vreau si eu...nu e diferenta mare intre noi, eu am 15 ani si sunt din Galati.cineva mi-a zis sa incerc sa fiu reprezentanta avon.dar asta chiar nu vreau.mi se pare plictisitor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci vrei ceva nvizibil dar sa-l vezi ceva albastru complet dar negru
ceva care sa cante dar sa nu aiba gura
vrei sa castigi al loto dar fara sa joci
vrei sa disapri de pe site cu porcarii din astea?

te crezi in america băă? cu plimbat caini?
du-te ba de aici disapri de pe site
copii astia cr3tiny

| EpicWIN a răspuns:

Noi nu primim nici la 14, si tu vrei la 12 straight face