Cum sa spui ca e o intrebare stupida? E o initiativa minunata. De unde esti? M-ar tenta sa merg si eu cu tine.
Este foarte frumos din partea ta Ioana ca iti pasa de soarta acelor copii, este chiar de laudat si iti spun numai un lucru, nu ezita sa mergi in continuare cu ce ti-ai pus in gand, daca ai ca obiectiv sa incerci sa faci ceva pentru acei copii atunci ar trebui sa o faci, si in acest fel te vei simti si tu mai bine ca ai incercat sa contribui cu ceva, se observa ca ai suflet si intr-adevar gandesti rational, respect.
Nu merge sa iti raspund de pe contul meu, asa ca o sa-ti raspund de pe contul altcuiva. Mersi pentru incurajare, eu as fi vrut de acum sa merg, dar chiar nu am timp pentru ca sunt clasa a 8-a si sunt foarte ocupata cu scoala, dar in vara sigur o sa fac ceva in privinta asta. Sunt cam incapatanata, iar daca mi-am pus ceva in cap mi-e greu sa il scot pana nu il fac. Voiam sa merg sa fac activitati cu ei de acum 2 ani, dar atunci chiar eram mica ( 12 ani) Vara asta daca o sa am sansa, sigur o sa merg.