| Djsjuajsjsj a întrebat:

Hey.Am nevoie să mă lămuresc cu ceva.Merci anticipat.
Bun, le iau pe rând.

-De ce am nevoie la mână pentru acces în Biblioteca Națională a României (Bucureşti)?

-Există spații amenajate special pentru persoanele dornice de lectură în incinta clădirii respective? Şi dacă da, sunt însemnate într-un fel?

-Cum pot împrumuta cărți şi care este numărul maxim la o "extracție" în genul plus care este termenul limită în care acestea trebuiesc predate înapoi?

-Ce ore sunt de vizită şi programul cu totul
(pe săptămână) al librăriei?

-Pe lângă librărie (evident) voi da şi peste cafenele sau alte locuri dedicate lecturării? Voi avea nevoie de bani la mine?

-Cărțile sunt aşezate pe categorii?
Ex.: istorie; geografie; politic, polițist, SF etc.

-Mai este şi altceva de ştiut?

2 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Tot ceea ce vrei sa aflii gasesti pe website-ul bibliotecii in sectiunea "pentru utilizatori" :http://www.bibnat.ro/Primii-pasi-in-biblioteca-s15-ro.htm

| minrest a răspuns:

Te duci cu buletinul si iti faci permis, care este este gratuit. Exista spatii amenajate, ai dedus corect, se numesc sali de lectura. Exista si fisier, ca sa gasesti cartile dorite. NU se pot imprumuta carti. Se citeste in sala, asa citesc oamenii destepti. Cartile nu sunt asezate pe domenii, doar in bibliotecile mici se pot aseza asa. Sunt asezate optim, nu iti face griji. Mai multe informatii gaseste pe site.

Întrebări similare