Hmm,ati incercat nickelback rockstar? sau ceva de la nickelback? sunt usor de cantat,doar ascultale,mie unu mi s-a parut usor Nickelback Photograph, si eu cant la chitara si vocal, si o cant la serbare, cu acompaniament desigur.
Sunt mare fan nickelback si chiar as vrea sa pot canta vreo melodie de-a lor. poate imi da cineva si un link sau un video de unde as putea lua un tab sau ceva de genu'.
Http://es.tabnabber.com/......ew_Tab.asp Te ajuta?
Red hot chili peppers- under the bridge e usor si pentru tine ca nu e foarte multa chitara si e usor si pentru vocal. si aceiasi formatie otherside da asta e nevoie de bass. sa imi dai un link la video cu voi sa vad ce v-a iesit break a leg!
Mersi foarte mult dar ideea e ca under the bridge am mai incercat-o si nu prea imi iese si otherside nu prea merge pentru colega mea (ea face canto si e soprana). totusi cred ca am uitat sa specific ca e vorba de chitara acustica. mersi oricum... poate mai stii si altceva usor de invatat.
Jason mraz- i'm yours - partea vocala e cat de cat simpla dar partea cu acustica nu am incercat o. am citit pe aici ca iti place nichelblack. incearca hero.