Risti ca pe 11 septembrie sa nu fie atat de frumoasa vremea (de mers la strand) dar o petrecere e bine-venita chiar si atunci cand vremea nu tine cu noi. In plus vei reusi,, sa dai de'' prietenii si colegii tai mai ales ca pe 12 sept. incepe scoala!
Deci ti-am dat (zic eu) motive destul de intemeiate ca sa iti sarbatoresti ziua in loc sa mergi la strand! Bafta!
Nu ai mai fost niciodata la strand? Eu zic sa alegi sa iti faci ziua. Sa mergi la strand o sa mai ai ocazia.
Uite nu vreau sa te supar dar eu as alege ziua cu pritenii si colegi mei deci eu asta iti recomand :-) la strand pe 11 septembrie nu suna prea bine si nici asa distractiv deci o petrecere acasa sau undeva cu multe lumini, muzica, prieteni si sa nu uitam un lucru DISTRACTIE!
Daca n-ai fost la mare anul asta, mai bine ai alege sa mergi la strand. Daca ai fost, fa-ti ziua cu prietenii. Asta as face eu daca as fi in locul tau.
Pai.eu in locul tau as merge la strand cu parintii.in plus e foarte obositor ca daca faci ziua vin copii si dupa ce se termina ziua ta fac o mare dezordine prin camera la tine.asa ca as alege sa mergi cu parintii tai ca sunt minunati parintii!
Priveste lucrurile intr-un mod anume... ziua ta e 1 data pe an da? si in plus pe 11 sept nu prea se mai merge la strand oricand poti sa mergi cu ei dar depinde ce iti plk mai mult sa petreci o zi cu parintii sau o zi cu prietenii [distractie, muzicaa, dans, baieti
] ei bine ew as alege sa imi tin ziua
bft :*:*
O zi la strand e super...dar si petrecerea.dar eu zic sa alegi o zi la strand :X,,,,,
saynotoemo99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: