| dsada a întrebat:

Hey am primit acum 2 zile de la un baiat un inel si as vrea sa stiu daca e de argint sau nu ca mie putin rusine sa il intreb daca e sau nu argit.cum stiu daca e? funda[!]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te uiti pe partea interioare (inauntrul inelului) daca are o stanta, asa se numeste, un numar:925, stantat asa. Daca are e argint.

9 răspunsuri:
| Ruxiii a răspuns:

Daca are stanta 925 e argint.
Poti sa scrijelesti si pe perete, dar cel mai bine e sa mergi la amanet pentru ca in ziua de azi exista "tabla" cu stanta si e posibil sa te pacalesti.

| St3fa a răspuns:

Pai il pui in sprit sanitar 1 zii si apoi vezi daca rugineste sau nu!
Daca nu rugineste e de argint si daca rugineste atunci e de fier!
O zii placuta!

| JustShadows a răspuns:

Buna!happyPai din cate stiu eu ar trebui sa scrie undeva pe el gramajul, asta daca e de argint, pe orice bijuterie apare undeva pe partea de interior.Cred ca asta ar fi cea mai sigura varianta, sau eu stiu te poti duce la un amanet, sau un magazin de bijuterii si poti intreba pe cei care cunosc. Dar ar fi dragut din partea ta sa nu-l intrebi pe acel baiat, s-ar putea simti prost, caci sincer nu conteaza daca este de argint sau nu, important este ca ti l-a daruit tie, si poate intrebarea ta l-ar face sa se simta prost, incearca sa afli tu.Ai grija de tine!happy

| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Buna

o idee:
incearca sa "scrijelesti" perete cu respectiva bijuterie, daca lasa o urma de creion, poate fi argint...

sau cel mai sigur mergi la un bijutierwinking

bafta :*:*:*:*

| mon@29 a răspuns:

Uita-te daca are inscriptionat 925. daca are e de argintwinking

| PuzzlE a răspuns:

Zgarii usor peretele si daca lasa o urma gri inseamna ca e argint.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are cifre in interiorul inelului.happy Cauti bine.winking Daca are e de argint, daca nu.happy

| powerpuff a răspuns:

Il poti duce la o bijuterie si acolo iti spune imediat din ce e facut, sau poti intreba pe cineva care poarta argint, poti face foarte usor diferenta dintre argint si restul metalelor.

| rox_4753 a răspuns:

Este foarte simplu sa afli daca este sau nu din argint. pe un perete fin vopsit cu var lavabil incearca sa scrii cu inelu. daca lasa urme ca si cum ai fi scris cu un creion atunci e din argint. Sunt si alte posibilitatu de a afla daca este din argint, dar daca nu este din argint in strici, asa ca incearca prima metodahee heehappy e suta la suta sigur