Buna.Eu sunt fata si ieri am adresat o intrebare de genul"Intrebare pentru baieti:Va plac mai mult fetele cu parul cret sau cele cu parul drept? "si o fata m-a facut pitzi si mia- vorbit destul de urat.Eu am vrut sa fac un fel de statistica.Ai grija si tu sa nu patesti la fel ca mine.
Hai sa iti raspund si la intrebarea ta din punctul meu de vedere. Un baiat in primul rand se uita la aspectul fizic, ce ii atrage mai mult cred sa sunt niste sani frumosi, ochii si zambetul.Asta e parerea mea de fata
Te pup
Eu prima data cand privesc o fata ma uit la ochi, la expresia fetei, si apoi la corp
1.corp(fund, sani) 2. fata 3. unghii (mie unu imi plac foarte mult fetele care au unghiile ingrijite )... cam la tot .
Sincer eu ma uit la fata, fund si picioare . Am fost cat de sincer am putut .
Sper sa-ti fie de ajutor
HF
La chip. Ochii, buzele si felul in care o fata isi aranjeaza parul conteaza cel mai mult pentru mine.
Sa fiu sincer daca nu as cunoasteo normal prima ora ma uit la aspectul fizic si dupa ce o cunosk mai bine, descoper si sufletul
Depinde de baiat mie imi sar in ochi in general sanii unei fete.
Dar daca e foarte frumoasa probabil ca chipul si aici pun accent pe ochi
Dupa ii spun uite in spatele tau ce avion mare pe cer si cand se intoace ma uit la fundul ei . glumesc
Sincer vorbind chipul si sanii
La fata (daca e cu fata) sau la fund (daca e cu spatele) si la picioare...
Si acum sa fim seriosi...toti baietii se uita la asta
Pai nu stiu ma uit la cum arata fizic prima oara si cum este imbracata si caracterul bineineteles
Sincer nu conteaza ca-mi schimb parerea despre ea dupa cum se comporta. adica poate fi miss univers daca`i proasta de da in gropi ca tot nu` mi-ar placea
La ochii si privirea ei. In ochii unui om eu cam vad tot ce e de vazut. Nu degeaba in popor se spune ca ochii sunt oglinda sufletului.
Meeoww întreabă:
Pericoldeexplozie întreabă:
anais001 întreabă:
Yurisa întreabă: