Ioana si eu caut ca un disperat dupa un hack pentru credite sau VIP dar nici urma vreo 12 siteuri am cautat si toate programele erau virusi adauga-ma pe IMVU Zolyk123 si pe mess swagga_boy123
Dati-mi si mie va rog eu hack... va rog din suflet . id'ul ili_messy... va rog eu
Hack de imvu. e imposibil, el este facut prin PRIVACY POLICY TERMEN, ca la aeriagames, nu exista pentru el ''hack''
Ba fratilor da lasati si voi un site ) unu ca nu exista hak altul ba ca e virus exista si nu e virus
Ba fratilor da lasati si voi un site ) unu ca nu exista hak altul ba ca e virus exista si nu e virus
Www.imved.com/en ...sh gata... facetiva vip p gratis sh dupa aia va spon sgr ca o sa mearga imvu hack;)
Orice hack pentru orice joc reprezinta un virus(uneori nedetectabil de antivirus deoarece nu reprezinta un pericol pentru siguranta pc-ului)...depinde totusi de tipul hack-ului
Vreau si eu am vreo dar nu stiu daca vor functiona. unele nu merg dar celelalte imi zic sa astept 2 zile. nu prea cred ca o sa mearga. in fine. adaugatima pe imvu xXxD33uTzAxXx. VA ROG!
rokay întreabă:
xBlackPearlX întreabă: