| SuperMagicSmile a întrebat:

Hey, astazi.in prima zi oficiala de ore. dirigu' ne-a plasat o bomba.Nu stiu daca a fost anuntat oficial sau ceva de genul pentru ca nu urmaresc stirile.Deci,la ora de mate. dirigul ne-a zis ca acum o sa facem recapitulare iar peste 2 saptamani o sa dam o testare.Noi deja ne-am obisnuit(am trecut a VII-a) cu lucrarile lui de recapitulare. Dar ar fi trebuit sa-mi vedeti fata cand a zis ca o sa dam testari(examene, lucrari-aceleasi lucru) la TOATE materiile. ok, in afara de sport si muzica probabil(sper ca si desen).
Asta inseamna ca o sa iau o nota mica la cel putin jumatate din materii:mate, romana(in special gramatica), fizica, istorie, germana...Imi vine sa ma injunghi cu un bisturiu!

Oricum, problema e.si voi aveti la fel? Din cate am auzit, la mine in scoala se dau la toate clasele(5-8 sigur) iar cand l-am intrebat pe varul meu(el e a 6-a, la o scoala diferita) mi-a spus ca si el o sa dea.

3 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Da, aşa e, la toate materiile, toate clasele. laughing
Şi eu am la fel, o să dau chiar şi la informatică unde nici nu avem teorie laughing

| MMihai a răspuns:

Singura șansă este să înveți, că lamentările nu sunt utile.

| SuperMagicSmile explică:

@daimond33 ne-a spus dirigul ca notele nu se vor trece,dar eu credeam ca teste le sunt doar la inceput...ce naspa, dupa ce ca avem catalogul online. oricum, mersi.