Multa lume isi pune aceasta intrebare: "ce cadou as putea sa-i iau?". pai intrebarea asta ti-o poti pune doar tie, pentru ca trebuie sa fie, in primul rand, un cadou care sa te caracterizeze pe tine si sa il impresioneze si pe el. Sunt sigura ca tu daca ai sta putin pe ganduri, ai gasi cadoul perfect. Gandeste-te la ce-i place, ce isi dorea de multa vreme. O surpriza foarte placuta poate fi si realizarea unui filmulet in care sa filmezi mai multe persoane, prieteni, prieteni mai vechi, colegi din generala care sa-i ureze la multi ani.
Alte idei de cadouri: chestii din astea dragute specifice craciunului: costum de mos craciun, glob cu zapada inauntru, cana cu decoratie de craciun si ciocolata, o instalatie ca sa-l impodobesti pe colegul tau), o pereche de manusi, papuci din aia super faini de casa, lungii pana la genunchi si super pufosi. sunt multe idei
ti-am zis. totul sta in puterea ta si in felul in care iti cunosti colegul. Multa baftaa! daca doresti, as dori si eu sa aflu pana la urma ce i-ai luat si cum a reactionat. >
Din ce oras esti? (off Question)
Parerea mea sa il intrebi este cel mai usor.Sau intreabala pe un prieten dea-l lui ce ii place.
Un stick USB daca ii plac gadgeturile, sau un mouse haios. Un gel de par de calitate, daca foloseste. O bâtă de baseball, o minge de rugby.
O bluza misto, un parfum axe, str8 etc, o caciula de mos craciun, un stick, numarul tau de telefon, o cartela sa te sune, o carte de povesti, o sapca, oricum pur si simplu gestu conteaza ar fi fost misto sa te alegi pe tine ce era mai usor sa alegi
plz funda te rog sau daca nu vot folositor
Asta am facut si noi anul trecut...
si mie mi-a picat un baiat nu stiam ce sa-i cumpar si am ales ceva la caterinca i-am luat: o punga imensa de cadouri, dar am pus in ea doar o suzeta[el fiind mai copilaros din fire si nici noi nu aveam mintea la fel de limpede ca acum. ne intreceam in tot felul de prostii] alege si tu ceva mai iesit din comun