Buna!
multe ati vrea . Dar nu aveti daru' . Sa incercatzi Originalu`
Spooi ca am figuri a? Asta e culmea Esti o tzaranka fai Vb aiurea:-
Ma barfesti? Stai linistita : K nu ma jignesti`. Doar imi demontrezi cat d proasta esti
Si ia zi fha? Pana la urma ce te oftiici! CA sunt mai Buna ca tine?:X Sau ca prietenul tau se poarta mai Bine cu MINE decat cu tine!:
Nu esti decat o marioneta! Si-ti dau impresii.Ca esti ‘’vedeta’’. Ma faci sa rad . Esti chiar penibila! Dar thu te crezi ‘’irezistibila
mai am foarte multe si trebuie sa le caut. Daca mai vrei imi lasi id'ul tau si ti le dau.
Urasc p_dele` proaste care vorbesc neîntrebate si urasc curvele strâmbe care iti vorbesc cu "Frate"...
Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina.
Nu sunt o papusjica pe baza de arc! Daca vreti sa faceti ceva pentru mine. faceti infarct
Orice p_z_a cand ma vede in 2 secunde se pierde si aud cum spune`n soapta doamne ce bine arata!
Nu incerca sa ma judeci dupa aparentze sau dupa niste vorbe scoase de zdrente !
Paharele sus! Vinul sa curga. Respect pentru fetele care i`au facut pe fraieri sa planga!
Produse etichetate ca fiind de calitate, frumos ambalate pot fi expirate.La fel si unele persoane pot fi apreciate, dupa ce se vede, daca stii ce`i`n spate!
Eu iau fata, tu.galeata.
Le doresc la toti dusmanii mei 3 masini in fata caseiompierii, Politia si Salvarea.
Colo sus in cimitir stau mormintelein sir, daca faci misto de mine, fac un loc si pentru tine (. sper ca iti place:*)
Cei care ma critica si ma invidiaza vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata!
Catylyca întreabă: