| Deea_6368 a întrebat:

Hey buna :X mi-am facut si eu blog pentru ca imi place sa scriu. Daca doriti sa il accesati intrati pe: http://deea-criss.blogspot.com/... sper sa va placa. Imi place sa discut si sa comentez orice subiect, fie el monden, scolar, design etc.

2 răspunsuri:
| RoSoul a răspuns:

E un blog tare.Trebuie totusi sa incepi sa abordezi si alte teme.Iti sfatuiesc sa promovezi pentru inceput adevarata muzica buna.Vreau sa spun ca uneori pur si simplu nu poti sa stai sa mai asculti niste oameni fara minte care cred ca au o "voce de aur'". Sunt prea multe specimene de-astea. Oricum asta e doar o idee.Ai putea sa vorbesti despre diferite show-uri TV(lucru pe care l-ai inceput foarte bine) sau stiluri vestimentare care sa te faca sa arati grozav.In fine...sunt multe lucruri de care ai putea sa scrii.Si apropo de Dansez pentru tine.Nu cred ca voturile sunt aranjate.La urma urmei or avea si ei macar putin bun simt, caci oamenii pentru care se danseaza sunt cu adevarat in situatii dificile. Oricum vreau sa te felicit pentru blog si tine-o tot asa.Multa bafta!

| gatablog a răspuns:

Important este ca te pasioneaza!

Primul pas in acest domeniu a fost la fel si din partea mea, acum dupa mai bine de 3 ani am inceput sa scriu pe www.GataBlog.info despre platforma wordpress, care poate fi instalata pe un domeniu propriu gen numeletau.ro care este original si poate fi personalizat cu tot ceea ce doresti.

Daca ai nevoie de consultanta in domeniu o ofer gratuit pe messenger id - eoportunitati

SUCCES!