| fabulousgirl a întrebat:

Hey c citit candva "o plimbare de neuitat" de nicholas sparks?/ cum visa parut? cum este? mi-a rec? dau funda!big grinbig grinbig grinbig grin:

4 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Du-te la biblioteca si incearca sa citesti cateva carti, fii atenta la orele de Limba si Literatura Romana, pentru ca scrii foarte mizerabil cu greseli enorme, nu ne mai intreba daca NOI am citit vreo carte, ci pune TU mana si citeste carti, lasa internetul ca te prosteste, ca nu esti in stare nici sa scrii cum trebuie.
Ia-l ca pe un sfat, pe care ai putea sa-l folosesti incepand din acest moment!

| Dannyjj a răspuns:

Nu de alta dar mi s-a dus cheful sa iti mai raspund cand ti-am citit intrebarea(am descifrat-o de fapt, nu am reusit insa sa o descifrez in intregime).
Desigur, ai votat primul raspuns al meu ca fiind nefolositor, intrebarea pusa de tine cum crezi ca arata?, chiar te simti jignita de adevar, observ.
Vad ca tu habar nu ai unde ai gresit, cred ca nu stii nimic despre gramatica:
1. "Hey c citit candva"-bravo, mai putin si ajungi ca Fernando.
2. "nicholas sparks" -orice nume se scrie cu litere mari.
3. "visa"- desparte cuvintele cand trebuie, ca sa nu sune a "mamaliga".
4. "mi-a rec"- nu cred ca stii nici ce este cratima.
Daca ai fi avut o greseala, doua as fi trecut cu vederea, cu totii gresim, dar vad ca tu nu sti sa scrii.
SI TU CREZI CA ESTI IN MASURA SA IMI DAI VOT NEFOLOSITOR? Pentru ca ti-am scris ca scrii mizerabil si sa deschizi o carte?
Lasa messengerul pentru ca te-a prostit de tot, ai uitat sau cred ca nu ti-a dat sansa sa inveti sa scrii corect in limba Romana.
Si ca raspuns iti zic sa citesti aceea carte pe care ai specificat-o sau orice carte dar citeste ceva, pentru ca iti prinde bine(sustin primul raspuns dat de mine).

| Adryana a răspuns:

Eu am citit-o si pot sa spun ca mi-a placut f. mult. Ti-o recomand. Este si film dupa ea, poate l-ai vazut deja. Lectura placuta!

| Angellina a răspuns:

Mda, cam are dreptate dannyjj, dar e alegerea ta.

in fine, sunt aici sa raspund la intrebare.
am citit cartea, e mult mai frumoasa decat filmul a walk to remember. ti o recomand foarte mult pentru ca iti lucreaza imaginatia la maximum si are o poveste magnifica.