| Shelovesya a întrebat:

Hey! care a fost cea mai comica fraza care vi s-a intamplat ...primul raspuns primeste fundalove strucklove struck:X:XX:

Răspuns Câştigător
| GumitzaXD a răspuns:

Da-ma in drq,x( am mai pus raspunsu dar ca avea puncte mutle x( lasa ca iti dau din nou,xx( iar scriu angry(((( aoleu ce nervi am ,in fine

Poi uite may : am fost in park. cu pr. mea Elly si era un baiat pacolo,m rog. si , unde ne duceam noi venea si el,si eu eram pe topogan si baiatu ala a intrebato pe elly cati ani am eu si elly a zis ca - - si el a zis ca si el tot - - si ala spunea ca.sunt frumoasa si nu stiu , ce, si dupaia m-am dat eu pe topogan si el sa dat cu mine sa pus in spatele meu si eu nu vroiam imi venea sai dau una si elly mai si radea lol si,duapaia eram eu cu elly sus la topogan. si ala mia zis mie ca, sa vin putin sa-mi zica ceva.si m-am dus. si el ma luat de mijlok si mia zis daca vreau sa fiu cu el si eu am zis ca NUU si el ma tinea de mana si dupaia a venit elly ma tras si ia zis : ba handicapatule dar laso in pace! si am plecat si in parku ala mai erau 2 fete acolo si sa dat si la ele
Stiu stiu Perversu` draku :]]

Asta Tot In Parku` ala s-a intamplat :
Handikapatu` ala ,plecase,apoi venise niste baieti si tot strigau dupa mine : fata in alb,fata in alb. ca eram imbracata toata in alb. si dupaia eram eu cu elly la topogan sus, si erau 2 baieti acolo,si elly avea un luciu de buze la ea .si la scos din buzunar sa se dea,si aia au inceput : buzele talee,ca 2 petalee, si eu cu elly numai puteam de ras

Deci eram odata iarna,era frig cu 2 din pr. mele alina si andreea ne-am dus intr-un blok din apropiere. ca sa ne incalzim.si eram la etajul 3 ! si erau 2 baieti de vreo 17-18 ani,ma rog,erau la parter ei si noi eram la etaju`3 ,tocmai ne certam numai stiu motivul` discutam mai asa in cearta.,si deodata toate luminile din tot bloku` ala ciudat sau stins. si noi ne-am speriat,,,neam aprins telefoanele.si am alergat repede pe scari.am ajuns la parter era o femeie blonda care nu stiu,il certa pe unu din baieti aia, 2,si unu din baietii aia , avea in mana o coada de matura fara matura.doar maneru ala,asa,sti tu,apoi am fugit speriate, din blokul` ala, REPLIKA NOASTRA : CE AVEA DE GAND BAIATUL ACELA.VA RAMANE TOTDEAUNA UN MISTER! ( eu am facut replika )
De Atunci Mie si prietenelor mele ne e cam frika sa intram in blokul` acela,Ni se pare sinistru raw,ni se parea de kand am intrat in el :]

Poi,E un blok pe la mne pacolo,si sta in bloku` ala la etaju 3 un boschetar :]] Si e beat mereu ... Daka ii canti lu` ala trandafir de la moldova incepe sa te injure :]] Ca el crede ca il faci pa el moldovean. laughing Sii. = Odata eram eu cu Andreea si am urkat la 3 si am batut la usa la bosche ... si am fugit repede la 2. dupaia bosche a deschis usa si noi auzeam de la 2 : Futuva in gat sa va ***! :]] Sii . dupaia bosche cobora scarile dupa noi :]] si ne injura pacolo.si noi fugeam si strigam : trandafiirr de la moldova. EtC. Si ala fugea dupa noi si noi mai strigam si Bosche Boshce Nuu ne priiinzii! laughing si ala ne fugarea si a arunkat cu o piatra dupa noi dupaia noi ne-am enervat si arunkam si noi cu pietre dupa el si el se ferea :]] Dupaia el numai arunka doar se prefacea :]] LoL. Si Tot asa kand il mai vedem ne batem joc de el laughing[scz de injuratura dar asa a zis]

Frankenstein eu iam dat numele ca are un par ca a lu` frankenstein bine de asta facem noi misto eram odata la geam la etaju` 4 cu alina si . vroiam sa scuipam lumea in cap de acolo si era frankenstein asta.trecea pacolo si vroiam sal scuip nu l-am nimerit. si eu nu stiam cum il cheama si am strigat : frankenstein si el sa uitat si nea vazut daca vedeai ce fata aveaa :]]

Poi am mai avut o intamplare super super nashpaa yak. nu vreau sa-mi amintesk fratee. deci : e un mos la mine in blok . l-am poreclit noi : MACE de la macelar nu stiu.ia venit in minte lu` Alina [pr. mea] . Sti si.eram eu odatata cu alina la mine in blok stateam pe scara si vorbeam. si apare MACE asta si incepe sa ne faka pe noi sa credem ca cika e el prezicator si noi destepte raw cam il credeam si il tot intrebam pe ala ca . sa ne prezica in viitor nu stiu .ce bla bla bla . si pana la urma ne-am dat seama si noi ca ala nici nu e niciun prezicator ca. nu ne prezicea nik. imi zicea mie ca o sa fiu doctora si lu` alina ca o sa fie actrita.asa.dar de unde crezi ca ia zis lu` alina ca vrea sa fie actritza? pentru. el ne-a spionat in blok. el era un pik mai sus si noi eram pe scara
si vb si zicea alina ca ea isi doreste sa fie actritza
si ne tot spiona si ne tot enerva ne venea sai dam un pumn lu` asta
alina se enerva si ii zice ma iti dau un pumn si pe buna mosu asta numit de noi MACE are vreo 80 de ani creka si cika el la noi ca are 31 pe drakuu` are 31 in visu lui
si ne dadea noua fursecuri si nu stiu . ce si el mirosea urat si bleah. ma rog si noi arunkam toate alea. pentru. ne era scarba.de ala bleah.
Intamplarea asta cu MACE e nashpa raw aici am fost Eu,Alina,Andreea,Elena pr. mele... Au fost mai multe chestii cu MACE
Abia am scapat de el

Mda. E una la mine in blok cika e cam nebuna dar e si cam betiva :]] ma rog 2 in 1 :]] Pr. mele nu stiau de nebuna asta. nu le povestisem ...
Iar intr-o zi Alina cu Andreea pr. mele au venit la mine ca sa ma ia pe afara... si le-am zis sa stea la mine pe scara in fata blokului ... ca ma pregatesk si vin. si dupaia s-au dus .stateau in fata blokului pe scara si nebuna de la geam :
Fetelor veniti la mine in kasa sa faceti curat ? va rog ca va dau bani
Alyna Si Andreea au zis ca NU dar nebuna aia a venit jos afara la ele. si le-a zis ca daca vine alina a zis ca nu dar. Andreea a zis ca Da ( findca era rusine de asta ) S-au dus in kasa. dupaia nebuna aia le-a incuiat in kasa. cu cheia. in timp ce eu coboram . cobora si nebuna. si mia zis : Vrei sa urci sus la pr. tale? si eu stiam ca asta e nebuna/betiva 2 in 1 :]] si am stat putin sa vad si ea striga la geam = Fetelor! apare la geam pr. mele ... Ce credetzi ? am murit kand am vazut daca nu eram eu . nebuna aia le inchidea in kasa si venea la 2 noapte acasa. si parinti pr. mele se ingrijorau logik si ele cum mai ieseau din kasa lu` aia. apoi iam zis lu nebuna aia ca da vin sus! a venit sus nebuna a deschis usa si a plecat iam zis sa numai inchida usa! si nu a inchiso ! le-am zis repede in graba prietenelor mele ca trebuie sa plecam dde aici repede haideti! ele cika pai fata ce facem ii lasam kasa lu` asta asa? si eu am zis ca da dao draku :]] am iesit . apoi am plecat in bloku` lu andreea le-am povestit totul! Ka asta e o nebuna/betiva, puteau sa ramana inchise in kasa pana la 2 -3 , mai mult, Si ele au zis ca am fost salvatoarea lor :]] Dap cam asa e,daca eu plecam si nu o bagam in seama paia. nu stiam ca pr. mele sunt in kasa lu` aia,Si Dap. intamplarea asta ia ghiciti a aflato tot bloku` meu . tot cartieru Frate!

Intr-o seara eram eu cu Allyna si Andreea [pr.mele] Era vreao 9 jumate - 10 , Vara,Eu cu Andreea o conduceam acasa pe Allyna . Si trecea unu pe acolo cu niste pantaloni galbeni haiosi si cu o fata :]] Si eu cu Andreea ne uitam la el si radeam :]] se intoarce ala o data la noi si zice : Date draku! si o mai si ia la fuga dupa noi :]] Prindem eu cu Andreea o vitezaa direct la alina : Fata fataa! alinaa :]] ala fugea dupa noi si nea zis date draku :]] Alina Cika fata aveti grija cu tampitu` ala e poponar :]] Si de atunci noi ii zicem lu` asta popo de la poponar si il vedem asa.cateodata pe la tomberoane si ne apropiem de el si ii zicem du-te draku :]] si ne zice si el noua si o mai ia putin la fuga dupa noi :]] App. eram odata pe banka cu Andreea si o asteptam pe Alyna . si il vedem pasta ca , cauta la tomberoane ne uitam la fata lui si radem :]] scote ala din timberon o coada de mop si o arunka dupa noi :]] Ce crezi!? Nu ne-a nimerit! Sak - sak Popo! :]]

Intr-o zi eram cu cu pr. mea Alina si o fetitza mai mika.Danutza . Ma rog vb. noi 3 ca intro seara lu` alina i s-a furat bicicleta. si de la parter . noi eram la etaju` 1. Asha.de la parter urka putin o roscata cika : Ce faceti ? Vorbiti despre mine? Si alina : Nu. vb. ceva despre bicicleta mea.Roscata : aa, bine. Apoi dupa ceva timp eu cu Alyna vroiam sa ne ducem pana la magazin cand dam cultzu` dupa palier era Roshcata. Si se uita cam urath la noi :]]

mai am da nah.

3 răspunsuri:
| GumitzaXD a răspuns:

Thank ...ms pentru funda :* rose

| PufoseniePufoasa a răspuns:

Atunci cand ma paruiam ca bff mea pentru o gutuielaughing

| cineva1992 a răspuns:

Cand mi-am cumparat X6

Întrebări similare