Cele mai frumoase: Cireșarii (1, 2,3, 4,5), Tom Sawyer, Micuțele Doamne, Amintirile unui magar
Ultima carte citita: Jurnalul unui puști (1, 2)
Incearca sa citesti : Stephen king : The shining
Este superba. Actiune, groaza, dulcegarii.
Toate a lui Paulo Coelho! Seria Twilight ( nu se compara cu filmul sunt mult mai faine ). Ultima carte citita : stephen king : salem's lot
Ultima carte citita - Maitreiy, Mircea Eliade. Cele mai frumoase au fost cu siguranta cele scrise de Mihail Drumes [ Invitatie la vals, Elevul Dima dintr-a VII, Scrisoare de dragoste, Cazul Magheru], insa mi-au placut si cele scrise de Paulo Coelho [ Unsprezece minute, La raul Piedra am sezut si am plans, Diavolul si domnisoara Prym, Alchimistul, Invingatorul este intotdeauna singur, Zahir, Veronika se hotaraste sa moara etc] Mi-a placut si Ultima noapte de dragoste - prima noapte de razboi de camil petrescu, in orice caz, sunt multe superbe care merita citite.Dar tu? care a fost ultima carte citita? Care ti-au placut cel mai mult?
Pai cel mai mult mi-au placut cartile din colectia Casa Noptii si ultima carte citita a fost Twilight
Phai am citit Laleau Neagra.
Alexandru Duman. Foarte frum:X
Si mai poti lua romane mai muci cum e "raza verde", "Arhipelagul In Flacari". "Secretul lui Wilham Word.
fundita?
Ultima carte pe care am citit-o se intituleaza pisica, si este de un scriitor care nu este roman.Mi-a placut destul de mult
1. Elevul Dima dintr-a VII de Mihail Drumes
2. Viata ca o tabla d sah de Ovidiu Teroi
3. Phoenix - Insa eu... de Nicolae Covaci
Heii! cele mai frumoase carti citite au fost amurg, new moon, eclipsa, zori de zi ...si acum citesc vampires diares!:*crede'ma is foarte tari cartile;-x
Cea mai frumoasa serie de carti care o ador a fost Jurnalele Vampirilor, ii multumesc doamnei diriginte ca ne'a impins de la spate sa citim noi o carte la alegere , si citind prima carte nu am putut sa ma abtin sa cumpar toate volumele.
Si ultima carte de abia am inceputo, Un drac de fata.
Pai citeste cartea "Coraline", exista si film si este vorba despre o fetita care se muta intr-o casa noua si afla ca exista o uista care o duce intr-o lume cu parintii ei care au nastrui in loc de ochi si mai ii si o pisica neagra si niste vecini nebuni.Film si carte asemanatoare, sper ca te-am ajutat
Mie mi-au placut:
seria Fetita Celei De A Sasea Luni
Marile Sperante
Jurnalele Vampirilor
Twilight
Hp
Pantalonii calatori(Foarte frumoasa)
Exuvii etc.
Ultima a fost Jurnalele Vampirilor!
Funda?
Mie mi-a placut foarte mult Saga Amurg, dar si Ultimul cantec - Nicholas Sparks, care are si film. In prezet citesc Draga John - Nicholas Sparks, e foarte buna. Acum depinde varsta ta si ce genuri iti plac...
naightwish întreabă: