Orice, este vara, este vacanta. Ai tot timpul pentru a face si a incerca orice vrei tu sa faci. De exemplu poti merge la piscina, sau la cinematograf. Poti sa te joci niste jocuri video de exemplu daca-ti place. In caz ca ai bicicleta poti sa mergi s-a te plimbi. In caz ca ploua afara si cauti ceva de facut IN casa, uite aici:
https://www.youtube.com/watch?v=IYL-fiZpbDE
Sper ca te-am ajutat.
Citeşti, te-apuci de un serial, îţi iroseşti timpul stând pe TPU.
Cred că atât,.,
Sunt o muuuultime de lucruri de facut vara:
-danseaza, fa coregrafii
-apuca-te de desenat
-bronzeaza-te
-canta
- probeaza haine
-reinoiesteti garderoba
-taie o pereche de pantaloni care nu iti mai plac, fa-i pantaloni scurti ..adauga niste tinte si ai pantaloni noi
-fa exercitii pentru corp
-gateste
-fa-ti bauturi racoritoare de vara
-ai putea sa iti gasesti un job daca ai peste 16 ani
Uita-te la filme, iti dau eu cateva tari :
Wrong turn 1, 2, 3, 4, 5 - 2 cel mai tare
Haunt
haunted house of Whaley
Paranormal activity 1, 2, 3, 4, 5 - 1, 2, 3 cele mai tari
American Pie 1, 2, 3, 4, 5,6,7,8,9 - 1, 2, 3 cele mai tari dar si celelalte.
A haunted house 1, 2 -gen scary movie da mai tare, dupa mine american pie le intrece pe amandoua
Undisputed 2, 3
Fast and furious 1, 2, 3, 4, 5,6
Hachet 1, 2, 3
Cu filmele astea nu o sa te plictisesti, bine daca iti plac, majoritatea sunt horror. Si poti face ce vrei tu, ce iti trece tie prin cap. Sper ca te-am ajutat cat de cat. Bafta!
Hey! ^_^
Eu toata vacanta de vara m-am ocupat de arta,am facut sculpturi,am facut desene,sa stii ca asta iti preocupa timpul,iar la sfarsit iese ceva foarte frumos de care esti mandra ^_^ Te poti juca pe calculator,cauta un joc mai lung,gen arcade sau ceva, astfel incat sa incerci sa il termini.
Uita-te prin dulap si incearca sa iti reinoiesti garderoba, arunca ce nu iti mai place sau ce nu iti mai trebuie, ce nu iti mai vine! Poti personaliza multe haine, adaugand accesorii.Ca de exemplu,daca ai niste conversi,le poti pune tinte! Sau daca ai o bluza draguta dar mult preaa simpla,poti coase delicat un lantisor!
Fa-ti bratari,poti sa le faci cu margele si elemente metalice,sau le poti face din impletituri! Eu am o droaie de bratari facute de mine si arata fain!
Redecoreaza-ti camera,uita-te prin dulapuri(eu am gasit bani! XD)arunca lucrurile vechi si nesimnificative,poti aranja o parte din mobila,daca poti,pune postere noi si arunca-le pe cele mazgalite sau rupte,si ta-taam! Camera noua!
Cauta seriale si anime-uri! Te fac dependenta si ai sa vrei sa iti petreci restul vietii vizionandu-le,asa sunt eu cu Naruto XD
Du-te la cumparaturi!
Personalizeaza-ti telefonul,nu numai carcasa ci si telefonul propriu-zis (sterge aplicatiile inutile sau pe care nu le mai folosesti,sterge pozele pe care le tii degeaba, schimbati imaginea de fundal, temele si efectele!
Exerseaza-ti abilitatile legate de cosmetica, invata sa urmezi tutoriale, poate gasesti o coafura sau un tip de machiaj care te prinde si pe care il poti purta cand iesi afara!
Sper ca te-am ajutat ^_^
anonim_4396 întreabă:
fgmijpb întreabă: