Ooooo uite-l si pe pretenashu' meu. Ce mai faci mai?
Uite m-au suspendat nenorociții ăștia de abia dacă mai pot da un comentariu
Trimite un comando dupa ei. Apropo ziceai ca trimiti unul si dupa mine dar vad ca nu a mai reusit sa ajunga.
1. Ar fi o minune daca ar batea la usa mea)))
2. I'as da cu ce nimeresc in cap
3. As manca colivaa
I-as spune ca a gresit adresa!
Nu sunt fana lui, dar nu am nimic cu el. Ii doresc o viata fericita cu Selena Gomez! Si i-as inchide usa.
M'as duce pana la vecinu' sa imprumut lopata, s'ar potrivi de minune cu, capul lui.
Nu ca as avea ceva cu el dar cred ca i-as da una in gura si gata Nu inteleg de ce il place toata lumea! Da acum sigur te gandesti ca is gelos pe el sau ceva de genu. Sincer nu am de ce doar pentru ca parinti sau prietenii lui au avut niste relatii si a ajuns cine a ajuns asta nu inseamna ca nu exista persoane mai importante decat el. Da are melodii de succes am inteles dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii fim sclavi sau ceva de genu
Nu, nu cred ca esti gelos pe el ci doar ca nu iti place cum se poarta, muzica lui sau ceva de genu'.
Uite ca ti-ai dat seama
Pai cum sa nu-mi dau seama?!
Apropo frumos nume, Christina
Mersi si Andrei e frumos si de fapt e Cristina nu Christina.
Stiu dar asa a tradus
Ma gandeam eu.
Cati ani ai? Dar sa spui varsta adevarata.
Vă las în pace pe voi copii eu am de condus o lume
Bravo!
L aș pune să plătească intretinerea, că sînt mulți datornici pe scara blocului.
Stau la etajul 3. Si in caz ca vine. Toporul e in balcon. Il asteapta la o partida de. SANGE! [ la ce va gandeati? ]
As lua primul lucru care l-as gasi in mana si i-as da una in cap sa nu mai polueze fonic pe nimeni
Pai daca bate la usa il primesc in casa il lipesc de canapea cu guma de mestecat si super glue si il leg cu hartie igienica de tabla i dau prajituri pe care le tai cu drujba si daca ma roaga sa il dezleg il dezleg cu drujba in ciuda faptului ca murdaresc peretele cu sange de idiot dar MERITA!
Daca mi-ar bate la usa. As pregatii niste rosii si cand intra... O gramada de rosii stricate se vor atinge de el
Da buai pistoale drujbe fiti si voi mai creativi ca ii imaginatie simplu ii deschizi usa bagi o grenada pe gura si inchizi usa sa nu iti faca mizerie in casa ca na dupa tu trebuie sa cureti
L-as tunde cu fierastraul si apoi as da drumu' la caini si l-as pune sa cante guta(daca mai poate)