Atunci continua tot asa, si incearca ca fii deasupra celorlalti care o plac. Sunt 50% sigura ca o vei impresiona la un moment dat. Succea!
In primul rand, la ce se refera" diferenta"? La varsta, la inaltime, la castiguri, la statut social etc?
As alege varianta 1, as cere ajutor unui prieten care o cunoaste si se intelege bine cu ea, i-as cere sa imi faca cunostinta cu persoana respectiva, iar apoi mi-as incerca norocul pe cont propriu.
1. Deja ai cerut ajutor. 3. Fac pariu ca te-ai si rugat. 4. Alte optiuni vad ca nu-ti fac placere. Asa ca fa-ti curaj si vorbeste cu ea! S-apoi, o sa vezi ce si cum. Si fara cadou - ia numai un buchet fain de flori (daca ai putea afla ce flori ii plac, ar fi grozav). Bafta! P.S. Anunta-ne si pe noi cum a mers.
Am uitat sa precizez nu pot sa iau in cosiderare varianta ca imi caut alta fata, chiar daca ea nu ma place si poate are si prieten eu nu renunt la ea, sunt dispus sa o astept cat este nevoie doar sa fiu impreuna cu ea MACAR PENTRU O ZI, decat deloc mi-ar ajunge si o zi langa asa fata
Eu sper ca pana in februarie cel tarziu sa va zic cum a mers, sper sa iasa totul bine
2, vreau sa spun ca daca pui un prieten s-o intrebe daca te place, ea v-a crede ca nu e chiar asa important pentru tine, sa te rogi la Dumnezeu e o idee teoretic buna, dar pana isi da Dumnezeu seama ca tu chiar asta iti doresti dureaza, plus ca daca ea nu te place, Dumnezeu nu o poate forta, adica nu ar forta-o sa te placa cand ea nu isi doreste asta, si nu simte asta, parerea mea, si ti-o spun ca fata, intreab-o direct: Hei! Eu vreau doar sa-ti spun ceva, te plac mult, vrei sa fii cu mine? gandeste-te ca fetelor le plac tipii calmi, indrazneti si cu tupeu (ma rog, nici chiar sa fie golani), si cu simtul umorului, si nu in ultimul rand DRAGUTI. Apropo, ii poti face si cate un cadou, asta iti mareste sansele, dar, daca ea nu te place, sa nu fii dezamagit. Oricum mai bine sa stii, decat sa traiesti in tacere, cu o relatie imaninara, nu?!
Da asa e ai dreptate dar chiar daca ea nu ma place, eu nu pot renunta la ea pentru nimic in lume
Uite, pe mine la scoala ma placea un baiat, si eu nu eram moarta dupa el, el a scris pe facebook ca e cu mine si alte chestii, oricum, a doua zi m-am dus la el si i-am spus ca nu sunt cu el chiar daca asta a pus pe facebook, apoi, el mi-a spus ca ma place si ca vrea sa fie cu mine, eu, chiar daca nu-mi placea de el am spus "de ce nu?", oricum, mi-a parut rau ca i-am spus asta, deoarece vroiam sa-i spun "scuze, dar nu", insa mi s-a parut dragut felul in care ma placea si isi dorea sa fie cu mine, si asa, un baiat nebun dupa mine, care nu a renuntat, a reusit sa fie cu mine vreo 3 saptamani, si, poate poti incerca si tu metoda asta, aparent, merge, cel putin la mine a mers, chiar daca aveam standarde mai ridicate, si, dupa cum spui tu, ca decat sa renunti la ea, mai bine ai fi doar o zi cu ea, si-ti ajunge, se pare ca ti-a cazut cu tronc rau de tot. Tu mai poti incerca sa vb cu ea, si sa-i spui tot ce ne-ai spus noua aici : ca e super minunata, ca nu vei renunta niciodata la ea, ca nu iti poti gasi o fata mai buna, bla, bla, si nu ar strica sa te aranjezi putin, ca sa nu se observe o mare "diferenta" intre voi. Bafta!
Eu incerc sa ma schimb tot mai mult pe zi ce trece, imi scimb comportamentul, ba chiar mi-am parasit unii prieteni care am considerat ca nu sunt buni, ma refer la anturajul lor, pentru ea as renunta aporape la orice, doar sa isi faca o parere buna despre mine
Nu sunt sigura ca e bine ceea ce faci. Adica e bine sa faci schimbari in directia buna, dar ai grija, ca nu doar baietii stiu cum sa amageasca fetele, uneori exista si fete care amagesc baietii. Asa ca, ai grija, cunoaste-o, ai putea sa-ti pierzi prieteni buni pentru o fata, care nu poti stii daca 1: chiar te-ar place vreodata si 2: o s-o placi intotdeauna ca acum. Apropo, cum te comporti cu ea: esti genul ala care se poarta dragut si-i dai de inteles c-o placi sau te porti distant si un pic cam rece cu ea, ca sa nu-si de-a seama ca o placi si sa nu te poata respinge?
Pana acum m-am comportat frumos cu ea, i-am facut complimente, i-am spus ca e cea mai frumoasa fata, dar astea s-au intamplat pe mess. In viata reala ea sta la vreo 4-5 km de mine, iar singurul loc in care ne vedem este autobuzul (mergem cu acelasi autobuz), dar in afara de a ne saluta nu am vb abosult nimic in viata reala, iar contactul cu ea este destul de mic, de aceea am cerut ajutor, cum sa fac sa fiu cu ea?, Vreau sa iti mai spun ca nu eu sunt singurul care o place ci poate si inca 30 de baietii, dar ea ii trateaza cu indiferenta, nu e genul de fata care se lasa usor, de aceea nu raspunde la avansuri si nu stiu cum sa fiu eu alesul ei.
Bineinteles ca nu se lasa usor, de asta le si place baietilor (voi sunteti interesati doar de ce nu puteti avea). Dece nu incerci sa afli la ce scoala merge? Sau unde sta? Ai putea sa vb cu ea in autobuz, sa gasiti interese comune, apoi sa aduci vorba de "tie de cine-ti place?" sau "ai prieten?" sau "ti-a placut vreodata de cineva cu adevarat?" Si da, s-ar putea sa-si dea seama ca tu o placi, dar, pana la urma, asta iti si doresti, nu? Asta si sa fii cu ea "chiar si pentru o zi", insa asta se obtine cu munca. (Ma rog, si cu balsam de par, parfum, tinuta si alte din astea, pentru tine, evident).
Da asa este, baietilor le palce ce nu pot avea, o cunosc destul de bine pe aceasta fata, ea e o fire mai timida si care nu vrea sa atraga atentia, mie foarte greu sa vorbec cu ea si in ceea ce priveste ultima parte de fiecare data cand ma intalnecu cu ea am grija sa fiu aranjat.
Mersi mult, si te rog sa imi tii pumnii
Npk, si merci, o sa-ti tin pumnii!
Atunci continua tot asa, si incearca ca fii deasupra celorlalti care o plac. Sunt 50% sigura ca o vei impresiona la un moment dat. Succea!
Pai... Du-te la ea si incearca-ti norocul. sigur va aprecia. Iti spun din proprie experienta PS. Ofera-i si un cadu
Mie imi place de un baiat pe care l-am cunoscut pe internet, dar asta nu conteza. Eu aleg sa o intrebi de adresa postala, sa ii trimiti o scrisoare de dragoste si sa ti legatura cu ea in fiecare zi, prin telefon, pe yahoo messenger, dar cel mai romantic, prin scrisori parfumate si nu ar strica sa te rogi cat de mult posibil la Bunul Dumnezeu. Sper ca ti-am fost de folos! Bye, poate ne mai vedem.