| deeuh a întrebat:

Hey! Ce ati schimba in scoala voastra daca ati putea, si ce activitati ati dori sa se realizeze?

fundhoi:X
:X:X

6 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

As pune calorifere in clasa pentru ca la noi e frig, sa avem profesori de treaba care nu de dau teste, de scris, de invatatlaughing, un magazin in curtea scolii ar fi bun si nu imi mai vine in minte acum.

| Deea a răspuns:

As schimba faptul ca am sport prima ora si nu avem dusuri deci trebuie sa stam transpirati toata ziua plus ca la unii e problema si mirosul :d... mi-ar place sa nu mai dam teste neanuntate. Ar mai fi fain daca ar fi un magazin in curtea scolii pentru ca la poarta avem gardian si un ne lasa sa iesim din scoala. In rest imi place scoala mea pentru ca e curata, pe colidoare avem aparate de ciocolata calda si in fiecare clasa avem jaluzele happy

| mih5a a răspuns:

Totul, cu exceptia catorva profesori si a femeii de servici!laughinglaughing

| Geronimo9234341 a răspuns:

Dulapuri ca in america :X:X:X.Laptopuri pentru fiecare elev.(sa nu mai scriem), Muzica in timpul orelor...si multe altele. Funda?

| Carmy88 a răspuns:

Eu as vrea sa dispara proful de tehno si un baiat handicapat din sch as vrea ca in timpul testelor sa ne spuna profu raspunsurile laughinglaughinglaughing)laughinglaughing femeia de servici ca are gura aia prea mare si e prea rea laughing si orarul de 4 ori pe saptaman sport si mate de loc dar cel mai tare lucru ar fi daca as putea sa schimb clasa

| Malincyk a răspuns:

Eu mi-as schimba orarul si atit...Restul e perfect.Invat la o scoala privata