Pro TV mai ales pentru Pariu cu Viata, Vocea Romaniei va incepe Romanii au Talent sezonul 2 si multe altele
Antena 1 avea inainte emisiuni super tari gen Comanda la Mine etc dar acum isi bat joc cu prostia de emisiune aia nora pentru mine sau nora pentru mama, nora pentru fiul meu ceva de genu dar ganditi-va ca incepe din nou In Puii Mei care sigur va rupe audienta pentru a1 doar in cele 60 min in rest
Pro TV VS Antena 1
Win Pro TV cu 3-1
Ambele dar parca mai mult pro tv(fiindca ador happy hour, vocea romaniei si romaniiiii au talent)
Pro TV este cel mai tare.De ce? Fiindca are emisiuni de calitate.Cum ar fi:Vocea Romaniei
Romanii au talent
Dansez pentru tine
Serviti va rog
Romania te iubesc
Happy Hour etc.
Si-mi plac foarte mult si stirile de la Pro tv.
Antena 1 este un program cu niste emisiuni u naspa.Inainte adoram Antena 1, dar acum...au niste emisiuni u.Eu nu ma mai uit la ei de cand faceau reclama la X factor. Faceau prea multa reclama pentru asemenea emisiune.
Ma uit din cand in cand la ei.Cea mai frumoasa emisiune de la A1 este Next Top Model!
Pro TV-clar(Vocea Romaniei,Happy Hour, Romanii au Talent, Dansez pentru Tine etc.)
Aici poti vedea Romanii au talent Sezonul 3 http://blackpedia.ro/romanii-au-talent-15-februarie/
cosminasss întreabă: