| PA21345678i9 a întrebat:

Hey! Ce parere aveti despre romanele cu vampiri? Va plac sau nu? Daca da de ce si daca nu de ce nu?happyCele mai bune rasp primesc

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu imi plac.Au vazut scriitori ca merge bine Twilight-ul si da-i si scrie romane despre vampiri.Si culmea sunt citite de un public numeros. Mie nu imi plac nici frumuseii din Twilight si nici viata intreiganta a vampirilor nu ma da gata.Prefer carti din care sa invat ceva, nu sa invat sa sacrific animale pentru a le bea sangele ca sa nu beau sange de om sau sa am grija sa nu ma indragostesc de colegul din laboratorul de biologie pentru ca s-ar putea sa fie vampir.Brrr! Come on!raised eyebrows

| Ana-Maria94 a răspuns:

Da sunt preferatele mele, deoarece au mister si poti s aintrii in misterul lor fosrte bine, am citit toata seria Amurg:Xiar acum vreau sa citest Jurnalele Vampirilor:X debea astept.

| someone_8322 a răspuns:

Imi plac big grin

| TheBlueButterfly a răspuns:

Sunt superbe...preferatele mele:X:X

Imi plac mult pentru ca ma tin in suspans si ma poarta pe taramuri necunoscute, intr-o lume care e magnifica si in care se poate intampla orice...imposibilul devine posibiltongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sperie avand ia vedere ca am 13 ani dar sunt interesante si mia placuttt mult domnisoara christina de miercea eliade care este o vampiroaica dar e fff interesant poate gasesti pe net sa vezi c tare este cartea