| Denisica-gabriela_Petrache_1977 a întrebat:

Hey ce pot face în timpul liber în afară de dans! Sunt fată am 9 ani țineți cont de asta! Ofer fundă la cel mai frumos răspuns.

6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Citeste.

| spiridus25 a răspuns:

sah, puzzle, cricket, popice, tinta,
citim
ascultam cursurile de limbi straine (CD-uri si casete)
desenam
pictam
scriem, compunem
facem sport;
cantam cantece (voce sau la un instrument: orga/vioara/flaut)
facem fise scoase la imprimanta
facem teste de atentie si memorie
exersam teste de inteligenta
aruncam la cos de baschet (de cumparat!)
coasem si impletim
facem origami

| Kenya a răspuns:

Sa te joci cu prietenii.

| Denisica-gabriela_Petrache_1977 explică:

Eu citesc din iulie

| Denisica-gabriela_Petrache_1977 explică:

A apropo rainham am făcut pictură

| stefanii a răspuns:

Buna! Ai putea iesi cu prietenii la un restaurant sau daca e cald la o piscina,ai putea citi o carte pe placul tau pentru ati imbogati vocabularul,ai putea desena,picta,canta. Poti sa te plimbi cu rolele,bicicleta,trotineta,poti sa incepi sa te pregatesti pentru scoala ca mai e doar o luna(adica sa-ti faci temele,daca ai). Poti sa mergi la cumparaturi cu prietenii/parintii,poti sa te uiti la Tv,poti sa te joci pe calculator/laptop/telefon/tableta,poti sa vezi un film,poti sa incepi sa te uiti la un serial,poti sa te joci jocuri cu prietenii gen:nu te supara frate,sah,table,sus-jos,etc.,poti sa te joci cu animalul tau de companie(daca ai),poti sa mergi la bunici,poti sa faci sport pentru ca sportul este foarte sanatos,poti sa inveti sa faci mancare,poti sa o ajuti pe mama ta la curatenie,poti sa faci lucruri manuale precum; origami, quiling, bratari din ata sau elastice, etc., ai atatea de facut... :O :*
Sper ca te-am ajutat! happy