Eu sunt o fana, desigur ca as vrea sa fiu un vampir, de ce? pentru ca as fi speciala, as fi si om si vampir ceea ce alti oameni nu ar putea avea. Dreams/
FUNDA?
Da sunt fan pot sa spun fan depedent. Asa cum a zis si Elena : Nu vreau sa fiu un vampir!
Deci sa va zic ceva :
Eu zic ca ar fi tare sa fii vampir deoarece este extraordinar sa fii vimp[ir esti special gandesti altel este foarte tare sa fii diferit!
Buna!
Sunt deocamdata la zi cu episoadele si m-am apucat sa citesc si cartile.Mi-ar placea nu pot sa neg, sa fiu un vampir.Dar gandeste-te ca sunt si dezavantaje:iti trebuie un inel de protectie precum cel al fratilor salvatore si trebuie mereu sa ai o sursa de hrana(sangele). Deci mai bine raman asa cum sunt sunt foarte multumita de mine si asa!
Da imi plac jurnalele vampirilor, dar nu intr-atat sa imi doresc sa fac parte din lumea vampirilor.De ce? Pentru ca a fi vampir presupune a fi un mort viu, care ucide pentru sange! Imi place si atat.
Da.Sunt o mare fana a cartilor TVD. Ar fi super daca as fi vampir. Dar asta nu se poate intampla.
Da sunt fan, si mi-as dori foarte mult sa fiu vampir caci si acum ma simt o ciudata nu cred ca as fii foarte diferita ca vampir.
anonim_4396 întreabă:
AkiraCullen întreabă:
totulesteverde întreabă: