Buna. Nu stiu exact ce inseamna, dar, stiu ca nu e de bine. Si eu am avut vise foarte urate. Cel mai bine e sa iti dai camera cu tamaie inainte de culcare, si, sa te rogi in fiecare seara(acum, depinde daca esti credincioasa sau nu). Mie asta mi-a mers. N-am mai visat nimic. Dar cel mai indicat e sa te duci la un preot/duhovnicul tau eventual si sa-i povestesti. El sigur te va lamuri si iti va spune ce trebuie sa faci. Pupici!
Bună,uite ce am găsit eu:
Mormant
Revizuirea trecutului, atasament fata de anumite elemente ale trecutului, schimbare, noutate, evolutia catre altceva, sentimentul ca trebuie sa schimbi ceva.
Moarte
Trecerea intr-o alta etapa, renuntarea la vechile tipare ale vietii, la stereotipuri si prejudecati si trecerea intr-un nou nivel de toleranta si iubire de sine
- trecere catre altceva
- nevoia de schimbare, de reculegere, situatii imprevizibile, ciclicitate si lectii ce trebuie invatate
- un nou inceput, sansa si incredere in fortele proprii.
Asta inseamna ca inainte de culcare trebuie sa te mai si rogi nu sa te joci pe calculator!:* funda pls
Buna! Nu vreau sa te speri, dar exista legende si chestii dintrastea care chiar sunt reale, S-AR PUTEA SA TE IMBOLNAVESTI SI SA MORI, DEOARECE IN VIS NU AI MURIT .Sa stii ca daca ai visat ca erau si prieteni de ai tai pe acolo inseamna ca: o doamna pe care o cunosti iti vrea raul(vrea sa mori) te blesteama si apoi te imbolnavesti si mori, prietenii iti duc dorul si cam atat.Chiar imi pare rau si imi este si mi-e frica ca la noapte sa nu visez ceva de genul. Sfatul meu este sa mergi la biserica in timpul asta cat ai visat, si sa te spovedesti.Asa este bine . Sper ca te-am ajutat ! P.S Fereste-TE DE NECAZ!
Vei avea parte de intristare de suparare. Ma-muitat acumintr-o carte de vise.
DaciaRomania întreabă: