| deya_2793 a întrebat:

Hey, cmf TPU! aseara am visat ca eram in cimitir langa un mormant si la mormant era poza unei femei care mi-a zis sa fac 3 lucruri unul era sa mor(asta a fost al 3)si pe celelalte 2 nu pot sa mi le amintesc si dupa am plecat la o colega mai erau cativa prieteni de ai mei pa acolo si dintr-o data m-a luat un frig si m-am trezit s am simtit ceva rece in spatele meu si dupa aia parca ceva mia atins o suvta de par, si m-am culcat la loc... ce credeti ca inseamna visul asta?:-ss

6 răspunsuri:
| Millanteria a răspuns:

Buna. Nu stiu exact ce inseamna, dar, stiu ca nu e de bine. Si eu am avut vise foarte urate. Cel mai bine e sa iti dai camera cu tamaie inainte de culcare, si, sa te rogi in fiecare seara(acum, depinde daca esti credincioasa sau nu). Mie asta mi-a mers. N-am mai visat nimic. Dar cel mai indicat e sa te duci la un preot/duhovnicul tau eventual si sa-i povestesti. El sigur te va lamuri si iti va spune ce trebuie sa faci. Pupici!

| FlorinaRuby a răspuns:

Bună,uite ce am găsit eu:

Mormant
Revizuirea trecutului, atasament fata de anumite elemente ale trecutului, schimbare, noutate, evolutia catre altceva, sentimentul ca trebuie sa schimbi ceva.
Moarte
Trecerea intr-o alta etapa, renuntarea la vechile tipare ale vietii, la stereotipuri si prejudecati si trecerea intr-un nou nivel de toleranta si iubire de sine
- trecere catre altceva
- nevoia de schimbare, de reculegere, situatii imprevizibile, ciclicitate si lectii ce trebuie invatate
- un nou inceput, sansa si incredere in fortele proprii.

| RollShot a răspuns:

Asta inseamna ca inainte de culcare trebuie sa te mai si rogi nu sa te joci pe calculator!:* funda pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:-ss habar n-am dar nu iti fa problema kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu vreau sa te speri, dar exista legende si chestii dintrastea care chiar sunt reale, S-AR PUTEA SA TE IMBOLNAVESTI SI SA MORI, DEOARECE IN VIS NU AI MURIT sad.Sa stii ca daca ai visat ca erau si prieteni de ai tai pe acolo inseamna ca: o doamna pe care o cunosti iti vrea raul(vrea sa mori) te blesteama si apoi te imbolnavesti si mori, prietenii iti duc dorul si cam atat.Chiar imi pare rau si imi este si mi-e frica ca la noapte sa nu visez ceva de genul. Sfatul meu este sa mergi la biserica in timpul asta cat ai visat, si sa te spovedesti.Asa este bine happy. Sper ca te-am ajutat big grin! P.S Fereste-TE DE NECAZ!

| bibitza_7911 a răspuns:

Vei avea parte de intristare de suparare. Ma-muitat acumintr-o carte de vise.