Si eu am patit la fel, uite sfatul meu:
-poti cumpara de la chiosc, librarie..etc,insigne dragute:d (au si cu cantareti, scrisuri...etc),daca vrei sa ti-l faci sic poti pune multe din astea.
-brelocuri
-am gasit la librarie niste tuburi cu sclipici(se vand la pachet: auriu,argintiu,rosu si albastru parca) mi-am scris pe ghiozdan numele artistilor preferati, niste versuri, titluri de cantece si diverse:,, funky'',,, beautiful''....etc iese foarte dragut.cred ca arata mai bine decat cu un marker simplu, dar merge si asa.
-Pentru a arata mai rock, am putin materialul in mai multe parti(dar nu am facut gaura) si ca sa arate ca blugii rupti care ii gasesti la mall. te asigur, va iesi in evidenta!
sper ca te-am ajutat! daca mai vrei sfaturi, trimite-mi un mesaj!
sper ca te-am ajutat
Depinde şi de material.Desenând cu markerul(carioca), rişti să se extindă culoarea fără să vrei şi să iasă un mare rahat.
Încearcă cu un simplu pix cu pastă neagră de exemplu, sau mai pune-ţi nişte insigne pe el.
Ai putea sa pui niste stickere/abtibilduri pe geanta, se gasesc prin librarii-papetarii si cu scris, si cu diverse personaje/figurine
Poţi să-l vopseşti altă culoare cu vopsea textilă.
Sau, să-l pictezi cu vopsele acrilice, sunt rezistente la apă.
Nu-l măzgăli cu markerul pentru că se întinde în ţesătură şi la ploaie se întinde şi se murdăreşte.
Mai bine coase ceva pe el sau foloseste vopsele acryl... e mai bine decat cu marker. se usca si nu le mai dai jos numa cu foarfeca ), markerul daca se uda (cand ploua) e posibil sa se pateze depinde ce material e