| Sweets a întrebat:

Heybig grin

Eu mi-am activat acea optiune "Testeaza gratis, nelimitat, timp de 7 zile internetul pe mobil". Dar cand mi-a venit mesajul de confirmare zicea ca trebuie sa fac anumite setari telefonului... din greseala am sters mesajele inainte de a le citi iar acum nu stiu ce setari trebuie sa fac si de unde sa le fac... apropo telefonul meu este Samsug E250

funditalove struck

Răspuns Câştigător
| Luciiiiii a răspuns:

Http://orange.ro/setari-telefoane/index.html
Iti scrii numarul de telefon si tebuie sa iti alegi ce vrei sa-ti activeze. Dupa fiecare pas o sa iti ceara sa activezi.
Sper sa te ajute:D

4 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

In ce retea esti? Orange? Daca da trebuie sa suni la *100# sau la 444

| Feeetitzaaa a răspuns:

Le poti lua de pe net sau poti suna la ei sa ti dea setarilehappyhappy

| sabinuk89 a răspuns:

In Vodafone poti incerca optiunea asta? ( sa testezi 7 zile net-ul nelimitat? ). Mersi!

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Fata acelasi telefon am si eu si aceeasi probleam am avut si eu laughing
Oauu ce coincidebta laughing tongue
Eu m-am descurcat
Deci suni la 484
Si acolo ati zice mai multe happy
Tastezi cifra :1, 2 S iapoi apasa 0 ca sa suni pe cineva de la Orange care te poate ajuta
Deci :1, 2, 0
acolo zici buna ziua ma numesc... Am o plroblema mi-am instalat internetul pe mobil gratis nelimitat si nu am setarile telefonului happy acolo ati zice ce marca de telefon aii ...Naa
Dupa vreo 10 min trebuie sa aastepti ati va veni un mesaj acolo ttrebuie sa apsi instalare si apoi dupa ce s-a instalat pai inchide de tot telefonul si apoi iar deschidel:
Atentie! Vezi ca nu-ti va merge din prima internetul ca asa am patit si eu si credeam ca numi mere big grin
Deci nhaa big grinbig grin
SuCcESSSSS`! >:d>big hug
Sa stii ca raspunsul meu este bun ca a fost incercat de mine rolling on the floorlaughing
Fundaahee hee blushing